Min side Kundeservice Bli medlem

Damen i proseccotåken

en kriminalroman

Vigdis Svingen finner knokler og en mystisk ring under graving ved hagehekken sin, og tilkaller privatdetektiv Olivia. Hvem er denne "Din Gro" - navnet som er gravert inn i ringen? Førstebetjent Evert blir tilkalt, mens Olivia bestemmer seg for å snoke i nabolaget. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Vigdis Svingen finner knokler og en mystisk ring under graving ved hagehekken sin, og tilkaller privatdetektiv Olivia. Hvem er denne "Din Gro" - navnet som er gravert inn i ringen? Førstebetjent Evert blir tilkalt, mens Olivia bestemmer seg for å snoke i nabolaget. På runden sin finner hun seriebokforfatter Fie Frantzen død, knust under sine egne bokhyller ... Fie surret ofte rundt i proseccorus, men hadde også både fiender og turbulente kjærlighetsforhold. Men var det kanskje en ulykke? Olivia kaster seg rundt under påskudd av å skulle finne Gro, og oppsøker bokbad, bokfestivaler, deltar på poesikurs, får avtaler hos agenter og forleggere ... Ingen går trygge i Olivias søken etter Gro...eller den eventuelle morderen."

Detaljer

Forlag
Fagervik forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
253
ISBN
9788293768135
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
23 x 15 cm
Serie
Olivia Henriksen 8

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

L
Lotta – 13.07.2023

– Jeg begynner å bli oppriktig lei av bøkene om Olivia Henriksen, for handlingen gjentar seg i alle bøkene. Det er bare snakk om et nytt lik hver gang. La oss i det minste slippe å høre mer om den kjedelige og sure kjæresten Torstein. Det er mye morsommere å lese om Evert. Interessant at forfatteren reklamerer for sitt eget forfatterskap i bøkene og til og med skamroser seg, for vi skjønner jo alle at Ronita Rød er forfatteren selv.

I
Inger – 10.07.2023

– Selv om dette er en av de mer interessante bøkene av forfatteren, kan jeg ikke gi høyere poengsum p.g.a. språket. Bøkene som blir gitt ut på Fagervik forlag er av langt dårligere kvalitet enn dem som f.eks. ble gitt ut på Schibsted. Jeg har opplevd at bladene har løsnet og hun bør skaffe seg en korrekturleser, for ordene har en tendens til å leve sitt eget liv. Hva mener hun forresten med De skitne bakgatene i Trondheim? Er de mer "skitne" enn andre steder?

Oppdag mer

Bøker som ligner på Damen i proseccotåken:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Øya

Ragnar Jónasson
Innbundet 
318,- 349,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv