illustrasjonsfoto

De fems tegn

De fems tegn er en vellykket og drivende spennende thriller. Dristig, men forfatteren har lykkes nok engang.

, Tvedestrandsposten Terningkast 5
I sin nye krim De fems tegn skriver Hans Olav Lahlum overbevisende om tap hevn og forsoning, i en historie med røtter tilbake til krigen. Les mer
Vår pris: 332,-
Spar: 47,-

Veil. pris: 379,- (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

PRESENTERT AV HILDE RØER JOHNSRUD, REDAKTØR

Martin har mistet alle han er glade i – kona, sønnen og til slutt sønnesønnen. Livet virker tomt for mening. Over tv-skjermen flimrer bilder fra Irak, fra Abu Ghraib. Martin undrer seg over om menneskeheten i det hele tatt har beveget seg framover. Han har en nagende følelse av at hvis han ikke hadde opplevd brutal tortur under krigen, så ville mye vært annerledes, ja, kanskje hele livet. Han beslutter å ta hevn over de som ødela livet hans.

Straff og tilgivelse
De fems tegn er en psykologisk krim som handler om allmennmenneskelige tema som synd, straff, hevn og tilgivelse. Både overgripere og ofre lever videre i mange tiår med krevende minner fra krigen. Etter sønnens død flyttet Martin alle sine fremtidshåp over på sitt eneste barnebarn. Når også sønnesønnen dør, blir Martin en mann uten noe håp, uten å sette spor etter seg, som om alt var forgjeves. Han reiser tilbake til et mørkt og lenge avlåst rom i sin hukommelse, til den farlige historien om hvorfor han mistet sin kone og hvorfor de bare fikk ett barn og ett barnebarn. Hans Olav Lahlum har skrevet en tankevekkende psykologisk krim som sitter lenge i hos leserne.

Fakta

Om forfatteren

HANS OLAV LAHLUM (f. 1973) er historiker og forfatter. Han debuterte med den kritikerroste boka om Oscar Torp, og har skrevet en rekke politiske biografi er. I 2010 debuterte Lahlum som skjønnlitterær forfatter med en klassisk krimroman, Menneskefluene. Boken ble raskt fulgt opp med flere bøker om det samme etterforskerparet K2 og Patricia.

Medlemsblad

 

Anmeldelser

De fems tegn er en vellykket og drivende spennende thriller. Dristig, men forfatteren har lykkes nok engang.

, Tvedestrandsposten Terningkast 5

Denne originale thrilleren er en forfriskende god utforskning av skyldfølelse og tap, hevn og forsoning.

, Adresseavisen Terningkast 5