Min side Kundeservice Bli medlem

Det du ikke vet

Alle skjuler noe, men ingen kjenner hele sannheten. Helt til noen åpner en fryser. Ny, nervepirrende krim i bestselgerserien med Wilma Lind!

Les mer

332,-

379,- Spar: 47,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Dypfryste hemmeligheter

Alle skjuler noe, men ingen kjenner hele sannheten. Helt til noen åpner en fryser.

Wilma Lind er inne i sitt livs tøffeste periode. Hun har vært sykmeldt helt siden forrige sak, der til og med sønnen hennes, Birk, ble involvert. Birk ble forsøkt drept og er fremdeles under rehabilitering på sykehus. Wilma har hele tiden vært der for Birk under opptreningen, jobben og seg selv har hun skjøvet helt i bakgrunnen. Det har vært Birk og tanken på å få ham tilbake som har vært enerådende. Wilma klarer ikke se hvordan hun selv skal kunne prioritere jobben igjen, lange kvelder, saker som tar all hennes tid og en familie hun må prioritere bort. Det går ikke lenger. Wilma er soleklar på at den lange sykmeldingen skal etterfølges av en oppsigelse.

Oppsigelse eller ny sak?
Med en ferdigskrevet oppsigelse i vesken entrer hun politihuset på Grønland og oppsøker sin overordnede, Bjarne Larsen. Han har imidlertid andre planer. Ikke bare ønsker han å beholde etterforskeren Wilma i politiet, han ser også hva hun egentlig trenger. En kriminalsak hun igjen kan bryne tankene sine på. Wilma er skeptisk, men saken de får mellom hendene, er en slik hun ikke kan snu seg bort fra. Politiet har fått melding om et likfunn i en villa i Oslo. Det i seg selv er ikke noe unikt, men den døde er et spedbarn, og han ble funnet i en dypfryser.

Åpent hus
Barnet har etter alle solemerker ligget i fryseren en tid. Det er 22 år gamle Ulrik Riiber som står som eier av det store huset der han har bodd sammen med kjæresten Lena, men de bor ikke alene. De praktiserer et svært åpent hus der venner og bekjente, mange av dem stoffmisbrukere, kommer og går. Potensielt kan det ha vært mange som har hatt tilgang til fryseren. Flere enn de som har tilgang til huset i dag. Ulrik arvet huset etter at foreldrene ble drept og broren Thomas svært hardt skadet i en trafikkulykke noen år tidligere. Det viser seg at Ulriks far, milliardæren Roger Riiber, har hatt mange jern i ilden – sannsynligvis for mange ...

Mørke familiehemmeligheter
Etter hvert som saken skrider fram, kommer også Wilmas personlige kamper mer i bakgrunnen, og besøkene hos sønnen på sykehuset blir sjeldnere. Birk setter bare pris på at moren beskjeftiger seg med andre ting, og nå kan også han være til hjelp når det viser seg at Ulriks bror Thomas er innlagt ved samme sykehus. Kan Birk komme innpå ham for å avdekke noen av familiens hemmeligheter? 

 

Medlemsvurdering:
En velskrevet, spennende og underholdende bok jeg ikke klarte å legge fra meg før siste linje var lest. Og dette til tross for at jeg ofte velger bort krimbøker.

Jorun Moe Alve

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
318
ISBN
9788252591828
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
22 x 14 cm
Nr
8177147
Serie
Wilma Lind 5

Medlemsblad

Utdrag

Om forfatteren

Hanne Kristin Rohde er utdannet jurist og har jobbet i politiet i 25 år. De første fem årene var hun politijurist, deretter har hun vært i ulike topplederstillinger i politiet, senest som leder for Seksjon for volds- og seksualforbrytelser i Oslo politidistrikt. I 2014 sa hun opp sin stilling, og hun er nå forfatter og foredragsholder på heltid. Hun har gitt ut en rekke krimromaner med Wilma Lind i hovedrollen. I tillegg har hun gitt ut den populære serien Blålys for lesere mellom 9 og 14 år.

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

L
Liv Bakken – 27.07.2023

– Medlemsvurdering

P
PerMa – 23.04.2023

– Og denne klarte jeg ikke å lese ferdig.

A
Anonym – 04.04.2023

– Overfladisk, kjedelig bok

G
Gro – 18.10.2022

– Det du ikke vet

B
Bente Nilsen – 18.10.2022

– God bok. Helt etter min smak.

A
Anne-Gerd Låstad – 28.06.2022

– Spennende bok. Godt skrevet.

S
Snuse – 06.09.2021

– Styggdårlig bok. Rotete, langtekkelig og kjedelig.

M
Maria Linde – 23.03.2021

– Så dårlige beskrivelser. Hvor var redaktøren underveis?

A
AETN – 16.03.2021

– Dårligste og kjedeligste bok jeg har lest. Burde ikke sluppet gjennom som månedens bok.

A
Anne E. – 16.03.2021

– Hvis du ikke har kjøpt denne ennå, IKKE gjør det. Og hvis du har kjøpt den, ikke bruk tid på å lese den. Returner den til Bokklubben, som bør gjøre bedre vurderinger før de legger frem månedens bok. Dette er den dårligste boken Roede har skrevet og den dårligste boken jeg har lest på lenge. Den er rotete, et virvar av døde eller døende, presentert i på en måte som gjør at man ikke bryr seg om å finne ut av denne gåten.

E
Eva-Britt Landaas – 11.03.2021

– Den dårligste boken jeg har lest av Hanne Kristin Rohde

G
Gretha Rognlie – 10.03.2021

– Første bok jeg leser av Rohde. Bra skrevet.

S
Sigurd Veie – 10.03.2021

– Politidelen/ krimplottet er veldig bra. Personbeskrivelsen/ den menneskelige delen er dårligere.

R
Ragnhild Aasen – 09.03.2021

– Startet bra, men tok litt av mot slutten - ble vel mye virvar og drepte personer. Hun kan bedre enn dette.

J
Jorun Moe Alve – 09.03.2021

– En velskrevet, spennende og underholdende bok jeg ikke klarte å legge fra meg før siste linje var lest. Og dette til tross for at jeg ofte velger bort krimbøker.

R
Reidar Christensen – 09.03.2021

– Hadde forventet denne mye bedre. Var kjedelig til tider å lese.

L
Liv – 09.03.2021

– Dette er type krim som man kan kjenne igjen fra avisene. OG Wilma er en person du føler slektskap med. Hun føles ekte. Rohde skriver seg under huden din. Hennes bøker kan anbefales.

A
Anne-Lynn – 09.03.2021

– Godt skrevet og spennende nok til at man leser den fort

R
Ruth Karlsen – 09.03.2021

– Veldig bra skrevet og veldig spennende.

B
Bodil Knutsen – 09.03.2021

– Veldig god bok som alle bøkene til Hanne Kristin Rohde.

S
Siri – 09.03.2021

– Det var mye rot i historien, og ikke helt logiske fortsettelser fra der hun slapp sist i historiene. Plutselig var en person død, som om vi hadde fått hørt om det, å det siste vi hørte var at de tok ham avsted i ambulansen. Merkelig rotete og opphakket bok i en ellers veldig god serie.

K
Kåre – 23.02.2021

– Tvang meg til å lese den ferdig, men mitt beste råd er: Ikke begynn. Her har både forfatter, forlag og Bokklubben gjort en dårlig jobb. Et alt for stort persongalleri med få troverdige karakterer, en historie som ikke fenger og lettvint språk og dialog.

h
hallgeir løseth – 12.02.2021

– en av de dårligste romaner jeg har lest

Oppdag mer

Bøker som ligner på Det du ikke vet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dommen

Jørgen Jæger
Innbundet 
349,- 399,-

Skyldig

Sven Petter Næss
Innbundet 
349,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv