Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Bli medlem

En helt annen historie

Min ambisjon er at "dere tror kanskje at dere har lest alt, men det har dere ikke" har Stefan Ahnhem uttalt. Det har han rett i for dette er En helt annen historie ...

Les mer

199,-

449,- Spar: 250,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Bestselgersalg – krim fra 79,- Velg flere her

Erlend

Skrevet av: Erlend, Redaktør

Er du klar for en helt annen historie?

Bøkene om Fabian Risk har gjort enorm suksess hos norske lesere. Nå gleder vi oss til å bli kjent med Malin Rehnberg. 

Mange av oss har blitt godt kjent med Stefan Ahnhem gjennom de seks bøkene om Fabian Risk. Bøker som Atten grader minus og X måter å dø på har nådd ut til millioner av lesere. Men nå har vi kommet til en helt annen historie. I det minste er det det Stefan Ahnhem selv kaller årets roman. 

En helt annen historie går videre fra Fabian Risk-universet og er med det et perfekt sted å starte for nye Ahnhem-lesere – samtidig som det er et nytt kapittel å glede seg til for alle dere som kjenner forfatteren fra før.

En av Risks kolleger fra de tidligere bøkene, Malin Rehnberg dukker nå opp i en hovedrolle. Riktignok noe motvillig. 

Da vi møter henne første gang har hun noe så sjeldent som en fridag helt for seg selv. Fri fra mann, fri fra barn og ikke minst fri fra politisjefer og kriminalsaker. Tror hun. 

Malin nyter fridagen på yogatrening. Avkoblet, dypt inne i sin egen verden, men det kan selvsagt ikke vare. Hun blir avbrutt av en telefon med pålegg om å innfinne seg på et av Stockholms bedre hotell. Det hjelper ikke at hun har fri, særlig ikke når kriminaliteten ikke tar fri. På vei til hotellet innser hun at hele innkallingen kan være orkestrert av ektemannen i anledning bryllupsdagen deres. Har han alliert seg med kollegene hennes for å lokke henne med på en hotellweekend? Forventningen hennes stiger, men dessverre. Det er på ingen måte en romantisk setting som møter henne når hun ankommer hotellet. 

En blogger er funnet drept på et av rommene. En erotisk lek som har gått for langt, eller en iscenesatt henrettelse? Malin får ansvaret for etterforskningen, men lite støtte fra kollegene. Sjefen hennes ønsker å prioritere en pågående trafficking-sak foran drapet til Malin. Men for Malin blir det etter hvert tydelig at drapet kan ha forgreninger til en etterforskning hun har vært borti før. Offeret viser seg nemlig å ha tydelige fellestrekk med en sak der en dansk etterretningssjef ble funnet død i en bil på bunnen av havnen i København. 

Malin kjemper en kamp på to fronter med håpløse sjefer på den ene siden og en eller flere drapsmenn på den andre siden. Malin er heldigvis typen til å se løsninger ikke alle andre ser og til å kjempe gjennom egne planer tross motstand fra sine overordnede. Hun ser raskt at drapssaken har et mye større omfang enn kollegene hennes evner å se. Og når hennes kollega på dansk side så går bort og dør under mystiske omstendigheter blir det tydelig for Malin at etterforskningen har forgreninger langt ut over drapet på hotellet.

Garantert en vinner for alle Ahnhem fans, jeg tror nesten jeg kan garantere at det er en vinner for alle andre krimlesere også.

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
268
ISBN
9788252593723
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
En helt annan historia
Format
21 x 14 cm
Nr
8215863
Serie
Malin Rehnberg
Fabian Risk 7

Medlemsblad

Om forfatteren

Stefan Ahnhem (f. 1966) har vært manusforfatter innen film og TV i mer enn 20 år. Han har blant annet skrevet manus til noen av Sveriges mest populære krimserier, som Wallander og Irene Huss. Hans bøker om Fabian Risk har gjort ham til en av Nordens største krimforfattere, seien har solgt over 2 millioner bøker og utgis i 25 land. Han har skrevet seks bøker i serien; Offer uten ansikt, Den niende graven, Atten grader minus, Motiv X, X måter å dø på og Siste spiker. En helt annen historie er første krim med Malin Rehnberg i hovedrollen.

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på En helt annen historie:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Byttet
Ny!

Byttet

Stefan Ahnhem
Innbundet 
199,- 449,-

Hitra

Samuel Bjørk
Innbundet 
99,- 399,-
 

De tause

Yrsa Sigurðardóttir
Innbundet 
332,- 379,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv