Min side Kundeservice Bli medlem

Før du døde

Kjenner du virkelig den du elsker?
En tenåringsjente påvirket av narkotika er vitne til et brutalt mord i en park i et av Stockholms beste strøk. Hun ser både offer og gjerningsmann, men hukommelsen klarer ikke å skille mellom faktiske hendelser og groteske hallusinasjoner og gjør henne uegnet som vitne. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Kjenner du virkelig den du elsker?
En tenåringsjente påvirket av narkotika er vitne til et brutalt mord i en park i et av Stockholms beste strøk. Hun ser både offer og gjerningsmann, men hukommelsen klarer ikke å skille mellom faktiske hendelser og groteske hallusinasjoner og gjør henne uegnet som vitne.

Fem år senere: Psykologen Siri Bergman har endelig fått balanse i livet sitt. Hun er nybakt mamma og har et flott forhold med samboeren Markus. Så går hun gjennom en kasse med gamle papirer som har tilhørt hennes første mann, Stefan, som tok livet av seg. Hun finner en usannsynlig kobling til mordet i parken, en kobling som er vanskelig å bortforklare.

Selv om Siri tror at hun har kommet over Stefans selvmord, klarer hun ikke å slippe tanken på at hans død har noe med mordet i parken å gjøre. Da hun begynner å undersøke saken på egen hånd, samtidig som hun ufrivillig trekkes inn i det som har skjedd, begynner livet å falle sammen rundt henne. Hun mister grepet om tilværelsen og går fra å jakte på sannheten til selv å bli jaget.

Før du døde er den tredje boken om psykologen Siri Bergman.«Den tredje boken om psykologen Siri og den beste hittil. Uhyre spennende ...» Lotta Olsson, DN

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Bokmål
ISBN
9788205446205
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
Innan du dog
Serie
Siri Bergman 3

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Før du døde:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv