Min side Kundeservice Bli medlem

Hun som ingen unnslipper

kriminalroman

Tredje kriminalroman om psykolog Iselin Norman.

I Oslo blir liket av en kvinne funnet i grunnmuren til en gammel bygård. Psykolog Iselin Norman blir involvert i drapssaken fordi hun nylig arvet ti prosent av aksjene i selskapet som eier bygården. Les mer

199,-
Sendes innen 1 virkedag
Tredje kriminalroman om psykolog Iselin Norman.

I Oslo blir liket av en kvinne funnet i grunnmuren til en gammel bygård. Psykolog Iselin Norman blir involvert i drapssaken fordi hun nylig arvet ti prosent av aksjene i selskapet som eier bygården. Med sin eierandel blir hun en viktig faktor i maktkampen i selskapet, en konflikt mellom gammel og ny kapital, tradisjon og innovasjon. Og i bakgrunnen ligger kampen om en kvinne.

Medlemsvurdering:
Wow! For en spenningsroman! Denne boken var en fryd å lese, og klarte så vidt legge den fra meg! Utrolig inspirerende og utrolig engasjerende! Den kan sterkt anbefales!

Heidi Johansen

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
350
ISBN
9788205593497
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Serie
Iselin Norman 3
Gyldendal pocket

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

H
Heidi Johansen – 26.10.2023

– Wow! For en spenningsroman! Denne boken var en fryd å lese, og klarte så vidt legge den fra meg! Utrolig inspirerende og utrolig engasjerende! Den kan sterkt anbefales!

M
Mari Bergras – 26.10.2023

– Ingrid Berglund har gjort det igjen med "Hun som ingen unnslipper"! Dette er en bok som tar deg med på en spennende reise gjennom kriminalgåter, maktkamp og menneskelige relasjoner, og den er like engasjerende som den første boken i serien! Berglund viser nok en gang sin mesterskap i å skape komplekse karakterer. Iselin Norman er en hovedperson som har utviklet seg betydelig siden vi sist møtte henne. Hennes intelligens og psykologiske innsikt kommer til nytte når hun forsøker å nøste opp i gåtene som omgir drapet og maktkampen i selskapet. Men samtidig er hun også en svært menneskelig karakter, med egne personlige konflikter og usikkerheter. Dette gjør henne ekstremt relaterbar og gir dybde til hele fortellingen. Hun som ingen unnslipper bytter mellom flere fortellinger som veves sammen på en måte som holder leseren konstant engasjert. Maktkampen i selskapet, drapsgåten og den underliggende konflikten om en kvinne utgjør en intrikat og fascinerende historie. Spenningen i boken er intens, og Berglund leverer nok en gang uforutsigbare vendinger som holder leseren på tåspissene. Man blir stadig overrasket over hvor historien tar deg, og det er en fornøyelse å prøve å avsløre gåtene sammen med Iselin Norman. "Hun som ingen unnslipper" er en bok som har alt: spenning, dybde, komplekse karakterer og en unik historie. Den er like engasjerende som den første boken i serien, og Ingrid Berglund viser at hun er en forfatter som kan levere gang på gang. Jeg kan trygt anbefale denne boken til alle som elsker en god krimroman med en rikdom av menneskelige nyanser og intriger.

R
Rosa – 12.12.2008

– "Hun som ingen unnslipper" er bok nummer tre om Iselin Norman. I denne boka vikles hun inn i et sossete og alt annet enn hyggelig miljø. Hun arver aksjer i et eiendomsselskap og plutselig har hun en familie. Iselin, som alltid har lengtet etter familiær tilhørighet, lar seg vikle inn i et ondt spill. En kvinne blir funnet død i en av selskapets bygninger, og ballen begynner å rulle. Noe av det mest fascinerende med boka er beskrivelsene av Preben og forholdet som gradvis utvikler seg mellom ham og Iselin. Andreas (kjæresten) er ikke lenger det hun trenger. Eller er han det? Iselin er i livsfare. I tillegg mister hun bevilgningen som psykolog. Hvem som er skyld i det får du vite hvis du leser boka, en bok som for øvrig også åpner for nok en oppfølger, det vil si: en fjerde bok om Iselin.

G
Glad i bøker – 04.11.2008

– I boka "Hun som ingen unslipper" møter vi psokologen Iseln Normann. Hun har arvet ti prosent av aksjene i et stort familiedrevet firma. Det blir innkalt til ekstraordinært styremøte når det blir funnet et kvinnelik i grunnmuren til en bygård som hører til firmaet. Iselin blir med sine ti prosent jokeren til makt og avgjørelser i selskapet. Her blir hun dratt mellom brødre, i en strid om makt og penger. Kvinneliket som er funnet viser seg å være kona til den ene broren, som har vært savnet en stund. Iselin vet ikke helt hvem hun skal stole på og hvem som forteller sannheten. Det er ikke helt enkelt å få tak i alt i denne boka, og man sitter igjen med noen spørsmål når den er slutt.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hun som ingen unnslipper:

Skred
Ny!

Skred

Sara Strömberg
Innbundet 
349,- 399,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv