Meny

I de beste sirkler

kriminalroman

Serie: Olivia Henriksen 5

Privatdetektiv Olivia Henriksen har fått i oppdrag å finne ut hvem som lager kornsirkler i åkeren til en lokal bonde. Hun finner langt mer. Les mer
Vår pris
49,-
Spar
300,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 2 bonuskroner!

Vår pris: 49,-
Spar: 300,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 2 bonuskroner!

Om boka

PRESENTERT AV HILDE RØER JOHNSRUD, REDAKTØR

Vestfold-sensommeren er på sitt aller vakreste. Det gylne kornet bølger i en varm bris som feier innover kysten. Det er vanskelig å tenke seg noe mer idyllisk.

NATTLIG SPANING
Olivia er engasjert av bonden Erling Svingen for å spane på den beste åkeren hans. Året før dukket det nemlig opp en rekke intrikate kornsirkler der, som forårsaket et betydelig svinn. Flere netter på rad har Olivia sittet skjult i skogkanten og sett utover åkeren. Akkurat i det hun så vidt har duppet av, skjer det noe: En mann løper like forbi henne, og ute på åkeren har det ganske riktig oppstått en kornsirkel.

KORNSIRKEL MED NOE EKSTRA
Midt i kornsirkelen ligger det en død mann. Drapet er en sak for politiet, men Olivia fortsetter å etterforske kornsirkelen. Men er det tilfeldig at mannen dukket opp midt i kornsirkelen? Den døde var svært aktiv i lokalpolitikken og hadde mange fiender, så Olivia må trå varsomt blant lokalpolitikere, miljøvernere, fallskjermhoppere og UFO- menigheten i jakten på synderen.

SPRUDLENDE OG SOMMERLIG KRIM
Bøkene om Olivia Henriksen fortjener flere lesere. I de beste sirkler er en spennende og fornøyelig krim, med en god intrige og et skarpt skråblikk på et typisk norsk lokalsamfunn. Her kan følelsene løpe varme, og hatet dypt og kaldt. Leserne vil kjenne igjen både grunneiere, lokale maktmennesker og småkårsfolk. Heldigvis er det også med et par svært driftige damer, som ordner opp på beste måte. Dette er suveren krim for alle som ikke liker for mye spekulativ vold, men setter pris på vidd og en god intrige. Lene Lauritsen Kjølner leverer krimmens boblende prosecco, hevder forlaget – og det skriver vi gjerne under på!

Fakta

Om forfatteren

LENE LAURITSEN KJØLNER (f. 1962 på Nøtterøy) debuterte som forfatter i 2013 med novellen Armer og bein. I 2015 vant hun Nytt blod-prisen for beste krimdebut. Lene skriver krim med humoristisk, selvironisk snert og lite blodige detaljer. I serien om den driftige privatdetektiven Olivia Henriksen foregår handlingen på den fiktive øya Ankerholmen, en lett blanding av øyene Føynland (der forfatteren har vokst opp), Husøy og Veierland. Lene er gift med gitarist og musiker Per Fredrik Kjølner. De er bosatt på Nedre Råel i Tønsberg.

Utdrag

 

Medlemsblad