Min side Kundeservice Bli medlem

Lykkeformelen

kriminalroman

Andre kriminalroman om psykolog Iselin Norman.

Elanor Vinje blir funnet død i sitt eget hjem. Psykolog Iselin Norman, som hadde Elanor som pasient, kan ikke forsone seg med politiets konklusjon om at det er selvmord. Les mer

199,-
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Andre kriminalroman om psykolog Iselin Norman.

Elanor Vinje blir funnet død i sitt eget hjem. Psykolog Iselin Norman, som hadde Elanor som pasient, kan ikke forsone seg med politiets konklusjon om at det er selvmord. Én ting står nemlig klart for psykologen, og det er at Elanor bar på en dyster hemmelighet.Snart viser det seg at bånd fra fortiden knytter de to kvinnene sammen. Det driver Iselin til å ville løse opp i de mange trådene, og snart blir hun dratt inn i en sak som blir livsfarlig for henne selv. Og alle spor av drapsmannen leder tilbake til henne.

Medlemsvurdering:
Ingrid Berglund leverer nok en gang en fengslende krimroman som holder deg på kanten av stolen til siste slutt! "Lykkeformelen" er en page-turner fra start til slutt, uansett om du har lest de tidligere bøkene om Iselin Norman eller ikke. Berglund skaper en spenningsfylt atmosfære som griper tak i leseren fra første side. Karakterene er realistiske og flerdimensjonale, og du vil umiddelbart føle for Iselin Norman når hun forsøker å nøste opp i de kompliserte trådene i denne utrolig spennende historien! "Lykkeformelen" er den perfekte krimromanen for de som elsker mysterier, uforutsigbare vendinger og en konstant følelse av spenning. Det er en bok du absolutt ikke vil legge fra deg før den siste siden er lest. Selv om du ikke har lest de tidligere bøkene i serien, kan du trygt dykke inn i denne boken og bli bergtatt av Berglunds mesterlige fortellertalent. Dette er krimlitteratur på sitt beste!

Mari Bergras

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
334
ISBN
9788205593480
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
20 x 13 cm
Serie
Gyldendal pocket
Iselin Norman 2

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

M
Mari Bergras – 26.10.2023

– Ingrid Berglund leverer nok en gang en fengslende krimroman som holder deg på kanten av stolen til siste slutt! "Lykkeformelen" er en page-turner fra start til slutt, uansett om du har lest de tidligere bøkene om Iselin Norman eller ikke. Berglund skaper en spenningsfylt atmosfære som griper tak i leseren fra første side. Karakterene er realistiske og flerdimensjonale, og du vil umiddelbart føle for Iselin Norman når hun forsøker å nøste opp i de kompliserte trådene i denne utrolig spennende historien! "Lykkeformelen" er den perfekte krimromanen for de som elsker mysterier, uforutsigbare vendinger og en konstant følelse av spenning. Det er en bok du absolutt ikke vil legge fra deg før den siste siden er lest. Selv om du ikke har lest de tidligere bøkene i serien, kan du trygt dykke inn i denne boken og bli bergtatt av Berglunds mesterlige fortellertalent. Dette er krimlitteratur på sitt beste!

H
Heidi – 23.03.2008

– Jeg synes så absolutt at Stefan Klein holder det han lover. Boken er ikke en direkte punkt-for-punkt veileder om hvordan du kan bli lykkelig, man må heller se på innholdet i sin helhet. Det jeg synes gjorde boka ekstra god var at den var krydret med historier og eksempler som gjorde lesingen utrolig spennende. I boken slakter Klein enkelte ideer som lever i dagens samfunn. Han mener blant annet at det ikke hjelper å slippe løs følelsene når du er sur eller lei deg. Dette gjorde meg i begynnelsen veldig kritisk, men grunnet hans gode argumenter og synspunkter i skrivingen har Klein i alle fall greid å overbevise meg. Anbefales virkelig å ta en titt på denne boken!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lykkeformelen:

Skred
Ny!

Skred

Sara Strömberg
Innbundet 
349,- 399,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dalen

Bernard Minier
Paperback 
199,-

Natt

Bernard Minier
Paperback 
199,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv