Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Når alle klokker har stanset

«Ninni Schulman gjør det igjen ... Schulman finner nye måter å overraske på. Boken er mørk på flere plan, og er vanskelig å legge fra seg. Jeg tror ikke jeg noensinne før har lest en bok like raskt. Kommer definitivt til å leses om igjen.»

Nya Kristinehamns-Posten

Når alle klokker har stanset av Ninni Schulman

Når årets bygdeteater skal ha premiere forsvinner en av skuespillerne. Et par dager senere blir hun funnet druknet i Klarälven. Like etter blir en ung mann funnet skutt. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Når alle klokker har stanset av Ninni Schulman

Når årets bygdeteater skal ha premiere forsvinner en av skuespillerne. Et par dager senere blir hun funnet druknet i Klarälven. Like etter blir en ung mann funnet skutt. Også han hadde en rolle i forestillingen om den legendariske urmakeren Johan Tilglöf. De uvanlig bestialske mordene ryster såvel Christer Berglund og Petra Wilander som journalist Magdalena Hansson. På en måte virker det som det er en sammenheng mellom mordene, men tilnærmingene er helt ulike. Jo lenger de kommer i etterforskingen, desto tydeligere blir det at de har med en sadistisk morder å gjøre, og som kommer til å slå til igjen. Spørsmålet er bare hvordan, hvor og når.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
459
ISBN
9788202768300
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
När alla klockor stannar
Format
20 x 13 cm
Serie
Magdalena Hansson 6

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Ninni Schulman gjør det igjen ... Schulman finner nye måter å overraske på. Boken er mørk på flere plan, og er vanskelig å legge fra seg. Jeg tror ikke jeg noensinne før har lest en bok like raskt. Kommer definitivt til å leses om igjen.»

Nya Kristinehamns-Posten

«Hun kjenner sitt lanskap og dets historie. Hun er engasjert i hvordan sosiale strukturer fungerer, hvordan mennesker påvirkes av det uvanlige ... Skildringen av samhold er troverdig. Man kommer inn under huden på menneskene, vi lider og gleder oss sammen med dem, de er så levende.»

Ölandsbladet

«Hovedtema i boken er høyst aktuelt ... Ninni skriver godt, språket flyter lett, og hverdagslivet på landsbygda er troverdig skildret.»

Karlstads-Tidningen

«Dagens ulike menneskesyn skildres presist av Schulman ... Ninni Schulmans sjette politiroman i Hagfors-serien, När alla klockor stannat, er spekket med nære, medfølende karakterportretter ... Så urovekkende troverdig!»»

Borås Tidning

«Spørsmålet er ikke om När alla klockor stannat er den hittil beste boken i serien ... det hverdagslige og menneskelige som vi alle kan kjenne oss igjen i ... om fordommer, menneskeverd og retten til å være til ... När alla klockor stannat tilhører årets mange krimmursteiner med sine nærmere 500 sider, men samtidig føles ikke en eneste side overflødig når man leser. Så les!»

Skånska Dagbladet

«Blant de mest spennende svenske krimromanene nå ... Det er intelligent, og spenningen er gjennomgående.»

Dagens Nyheter

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Når alle klokker har stanset:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Hitra
Ny!

Hitra

Samuel Bjørk
Paperback 
199,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv