BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Bli medlem

One for the money

Stephanie Plum er blitt arbeidsledig, og får prøve seg som dusørjeger hos sin fetter, kausjonsmegleren Vinnie. Den hun skal prøve seg på er politimannen Joe Morelli, siktet for drap. Den samme Joe som lurte henne inn i farens garasje da hun var seks, og som forførte henne da hun var seksten. Les mer

99,-
Paperback
Utsolgt
Stephanie Plum er blitt arbeidsledig, og får prøve seg som dusørjeger hos sin fetter, kausjonsmegleren Vinnie. Den hun skal prøve seg på er politimannen Joe Morelli, siktet for drap. Den samme Joe som lurte henne inn i farens garasje da hun var seks, og som forførte henne da hun var seksten. Under jakten møter hun tungvektsbokseren Benito Ramirez, som flere ganger er tiltalt for voldtekt og mishandling, men som aldri blir tiltalt fordi man ikke kan oppspore ofrene. Boka er forfatterens debutroman og den første boka om Stephanie.

Medlemsvurdering:
Jeg husker ennå da jeg leste denne boken første gang, for det har blitt flere! Liker du feel good-bøker, morsomme bøker, spennende bøker, og hvis du ikke liker bøker i det hele tatt, er dette boken for deg! Den er fullt av fart og spenning, fra begynnelse til slutt. Stephanie Plum er en karakter til å bli glad, selv om hun ikke er helt ordinær. og det er det som er så bra med denne boka. Ingenting og ingen er ordinære, alt fra Stephanie til den sprø bestemoren, byen og nabolaget. Ikke på en slik måte at det blir urealistisk, men det uordinære og rare gjør at det hele virker mer troverdig. Uansett er det ikke i troværdigheten underholdningen sitter. Den sitter i et orginalt, morsomt, og rykende plot, og de kule (og ukule), gærne personene.

Dolly D

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Penguin
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
Sider
290
ISBN
9780140252927
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007
Originaltittel
One for the money
Priser
Winner of CWA John Creasey Memorial Award 1995.
Serie
Stephanie Plum 1

Om forfatteren

Janet Evanovich lives in New Hampshire. She has won many awards for the Stephanie Plum series, including the CWA John Creasey and the CWA Silver Dagger.

Medlemmers vurdering

D
Dolly D – 12.08.2009

– Jeg husker ennå da jeg leste denne boken første gang, for det har blitt flere! Liker du feel good-bøker, morsomme bøker, spennende bøker, og hvis du ikke liker bøker i det hele tatt, er dette boken for deg! Den er fullt av fart og spenning, fra begynnelse til slutt. Stephanie Plum er en karakter til å bli glad, selv om hun ikke er helt ordinær. og det er det som er så bra med denne boka. Ingenting og ingen er ordinære, alt fra Stephanie til den sprø bestemoren, byen og nabolaget. Ikke på en slik måte at det blir urealistisk, men det uordinære og rare gjør at det hele virker mer troverdig. Uansett er det ikke i troværdigheten underholdningen sitter. Den sitter i et orginalt, morsomt, og rykende plot, og de kule (og ukule), gærne personene.

V
Vusel – 14.03.2008

– Jeg er egentlig litt skeptisk til bøker med kvinnelig hovedperson, men denne boka er kjempemorsom, og hovedpersonen, Stephanie Plum, er ikke spesielt "skjønn og sårbar" slik man kanskje skulle forvente. Hun er blakk, arbeidsledig, og har verdens tøffeste bestemor. Stephanies løsning på pengeproblemene i livet sitt er å bli dusørjeger, noe hun absolutt ikke har peiling på. Hennes første, og største sak er en personlig affære som får henne inn i flere problemer enn hun kunne ha forestilt seg. Handlingen er actionfyllt, overraskende og full av fargerike karakterer som det er lett å både hate og bli glad i. Anbefales til alle som liker å fnise samtidig som de leser noe spennende.

-
-Ikorn – 30.04.2006

– Stephanie Plum befinner seg ganske langt nede. Hun har ingen jobb, ingen kjæreste og har nettopp mistet bilen også. Som en siste utvei går hun til sin perverse fetter, kausjonsagenten Vinnie, for å spørre om han har en jobb til henne. Dermed blir hun dusørjeger, og den første jobben hun får er å oppspore Joe Morelli, mannen som sjarmerte trusene av henne bak disken på Tasty Pastries etter stengetid. Dessverre er det ikke så lett å få tak i ham, Stephanie må blant annet omgås den psykotiske bokseren Benito Ramirez og Joes mor, den fryktede Mrs. Morelli. Dette er den første boka Janet Evanovich skrev om Stephanie Plum, og den utgjør så absolutt en god start. Her er det humor gjennom hele boka, godt blandet med dramatikk og romantikk. Evanovich gjør mye narr av New Jersey, noe som får meg til å tro at hun bor der selv. Uansett, dette er en morsom, om enn ikke så viktig bok, og jeg anbefaler den sterkt.

T
Tori – 10.01.2006

– "One for the Money" er den første boka om Stephanie Plum, ei dame som ikke akkurat er oppvokst med pistol i neven, men som blir kastet inn som dusørjeger på grunn av pengemangel. Det er kanskje vanskelig å definere sjangeren til denne boka, er det krim eller er det komedie? Men trenger ei bok absolutt passe inn i en bestemt sjanger? Dette er ikke stor litteratur, akkurat, men helt greit tidsfordriv, og til tider ganske morsomt, spesielt når noen av Stephanies noe utradisjonelle dusørjegermetoder beskrives. Balansen hennes mellom familieliv og karriere fører også til noen morsomme situasjoner.
Alt i alt kan denne boka godt anbefales som tidsfordriv.

Oppdag mer

Bøker som ligner på One for the money:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dune

Frank Herbert
Innbundet 
464,-
 

Alt er OK

Ebba Schjølberg Eiring
Innbundet 
272,- 299,-
 

Ok boomer!

Nora Jungeilges Heyerdahl
Innbundet 
272,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv