Lagerrydding: Opptil 70% rabatt på bøker!
Min side Kundeservice Bli medlem

Syndenes forlatelse

«Intenst spennende, velskrevet og fylt med mennesker du bryr deg om.»

Tom Egeland, VG

Etter fire års stillhet fra spenningsmesteren John Hart, er Syndenes forlatelse en etterlengtet utgivelse som innfrir til fulle. I USA var førsteopplaget på hele to millioner bøker, og anmeldelsene har vært utelukkende gode. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Elizabeth Black er en omstridt helt, politikvinnen som egenhendig reddet en ung jente fra en låst kjeller og drepte to brutale kidnappere. Redningsaksjonen som ga henne heltestatus i pressen har gjort henne nesten immun mot kritiske stemmer internt i politiet – selv om det er mange ubesvarte spørsmål etter hendelsen. Leserne skjønner raskt at Elizabeth Black også er en kvinne med en fortid og en hemmelighet. Og hun er ikke den eneste som hegner om sine hemmeligheter ...

Frigivelsen
Politimannen Adrian Wall blir endelig løslatt etter tretten års fengsling for drapet på sin kone – et drap han kanskje ikke har begått. Som alle politifolk som havner i fengsel, har disse årene vært langt fra enkle. Den første han møter utenfor murene er en fjortenåring som venter på ham med en revolver for å hevne drapet på sin mor. Men gutten er Adrians minste problem – han erkjenner snart at livet faktisk var tryggere i fengsel.

Et nytt offer
Mens alle på hver sin måte søker syndenes forlatelse, blir et lik svøpt i mykt lin oppdaget på alteret i en forlatt kirke dypt inne i skogen. Var Adrian Wall likevel skyldig, og har han nå begått et nytt drap? Det ser mørkt ut for Adrian.

Lysende krim
Det er stadig flere lesere som oppdager John Harts forfatterskap. Syndenes forlatelse ble også møtt med stående ovasjoner av anmelderne, både i USA og her hjemme. «En perfekt kombinasjon av familietragedie, drap, hevn og bitre politifolk i en amerikansk sørstatsby», skriver Asbjørn Slettemark i A-magasinet. Vi er helt enige – og oppfordrer alle krimlesere til å sette av noen timer i selskap med Elizabeth Black. Dere vil ikke angre!

Detaljer

Forlag
Font
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
554
ISBN
9788281693722
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Redemption road
Format
22 x 15 cm
Nr
8089108

Bla i boka

 

Om forfatteren

John Hart har solgt et sekssifret antall bøker i Norge og er den eneste forfatteren som har vunnet den høythengende Edgar-prisen for beste roman to ganger på rad. (Det siste barnet og Ved elven). Hans bøker er oversatt til 30 språk og solgt til over 70 land. Hart gjør spenning til stor litteratur med sin poetiske penn og overbevisende skildringer av dypet i mørke menneskesinn og avsidesliggende samfunn i sørstatene.

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Intenst spennende, velskrevet og fylt med mennesker du bryr deg om.»

Tom Egeland, VG

«God og fascinerende historie ... en grøssende fryd»

Varden

«Den første tredjedelen av Syndenes forlatelse er det tettest sydde plottet jeg har lest på årevis en perfekt kombinasjon av familietragedie, drap, hevn og bitre politifolk i en amerikansk sørstatsby... Elizabeth Black den beste karakteren du treffer i en spenningsroman i 2016.»

Asbjørn Slettemark, A-magasinet

«En kraftprestasjon fylt av levende, avgrunnsdype skikkelser, en kombinasjon av intens spenning, stemningsfulle skildringer og litterært mesterskap.»

Crime Watch

«Usannsynlig spennende!»

Solgunn Solli, Altaposten

«Psykologisk dyptloddende ... Han regnes ikke som en mester for ingen ting, amerikanske John Hart. Han klarer å skrive en historie som holder over 550 sider ... Den drives fram av både en særdeles spennende historie, men også av troen på at det finnes noe varmt mellom oss mennesker som overgår alt annet.»

Valerie Kubens, Fædrelandsvennen

«Sidene blar seg selv, nesten ufrivillig. Hart skriver iblant ren poesi.»

Examiner.com

«En kraftprestasjon fylt av levende, avgrunnsdype skikkelser, en kombinasjon av intens spenning, stemningsfulle skildringer og litterært mesterskap»

Crime Watch

"Å si at dette er en sidevender, er en underdrivelse."

Oklahoman

«Dette er amerikansk krim på sitt beste, og så spennende at du nesten ikke får puste... Syndenes forlatelse er en voldsom og mektig leseopplevelse. Forfatteren gjør et dypdykk i menneskets innerste mørke, og evner å sjokkere og imponere oss. Gled deg!»

Liv Gade, Familien

«Krim med kvalitet... Hart bygger handlinga mesterlig opp. Troverdige personer vi kommer innpå, intriger og overraskelser underveis, og ikke minst godt språk... Jeg anbefaler alle de fem oversatte bøkene til Hart, han fortjener en stor norsk leserskare.»

Jan Erik Sandhals, Hadeland

Medlemmers vurdering

S
Solbjørg Fyrileiv – 14.02.2018

– Syndens forlatelse

O
Odd Petter Jensen – 09.04.2017

– Syndenes forlstelse

H
Halvard Berg – 08.04.2017

– Anbefaler denne spenningsromanen, som holder spenningen på topp gjennom hele boka.

B
Berit Hove Larsen – 08.04.2017

– Ble en skuffelse for meg mht språk og historene om menneskene i boka.

A
AETN – 28.03.2017

– Spennende!

a
aetn – 01.03.2017

– Spennende bok!

K
Kirsten – 28.12.2016

– God spenningsbok

9
9ppel – 06.10.2016

– Etter å ha sett diverse lovprisinger og "Terningkast 6!" gikk jeg til innkjøp av denne boka. Det er klart, smaken er som baken etc., og det at andre liker en bok er aldri noen garanti for at en selv liker boka, men med de prisene det er på bøker i Norge, kan det oppleves som mer "safe" å kjøpe anerkjente bøker/forfattere. I dette tilfellet må jeg dessverre innse at mi oppfatning av boka er en helt annen enn de panegyriske omtalene jeg har sett rundtomkring. Jeg hadde forventet mye mer finesse, overraskende vendinger, bedre språk og i det hele tatt en mye mer fengslende leseropplevelse. Etter min mening er historien(e) i boka lite overbevisende og på grensen til lite troverdige, uten at jeg kan gå videre inn på dette uten å komme med "spoilere". Jeg vil si at språk og historie er på høyde med det en god elev på videregående skole kunne skrevet i en "skole-stil", og noe flåsete må jeg si at det beste med hele boka var å omsider bli ferdig med den. I rettferdighetens navn skal det nevnes at det også finnes "pageturner"-partier i boka, men dette veier ikke opp for helheten, etter min mening.

s
svend pedersen – 26.09.2016

– syndenes forlatelse.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Syndenes forlatelse:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Jakten

Bernard Minier
Innbundet 
375,- 429,-

Byttet

Stefan Ahnhem
Innbundet 
393,- 449,-

Skår

Bret Easton Ellis
Innbundet 
393,- 449,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv