Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Vinger av sølv

«… drivende god underholdning. Det hele er befriende usannsynlig og det er deilig å lese om maktglade kvinner som bruker alle triksene i boka, og litt kvinnelist i tillegg, for å sikre seg makt og penger.»

Marit Egaas, Stavanger Aftenblad

En besettende spenningsroman om svik, hevn, sterke kvinner og søsterskap.
Faye hadde alt. En perfekt ektemann, en høyt elsket datter og en luksuriøs leilighet i den fineste delen av Stockholm. Så mistet hun alt. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

En besettende spenningsroman om svik, hevn, sterke kvinner og søsterskap.
Faye hadde alt. En perfekt ektemann, en høyt elsket datter og en luksuriøs leilighet i den fineste delen av Stockholm. Så mistet hun alt. I løpet av noen korte måneder med dramatiske hendelser var alt borte - med unntaket av ønsket om hevn.

Nå har Faye skilt seg fra ektemannen og etablert seg i et nytt land. Hun har bygget opp et eget firma, Revenge, og høster stor suksess. Men når Revenge skal lanseres i USA, dukker det plutselig opp en alvorlig trussel mot selskapet og hun tvinges til å returnere til Stockholm der alt startet.

Ved hjelp av en gruppe betrodde kvinner tar hun opp kampen for å redde det som tilhører henne, seg selv - og dem hun elsker.

Vinger av sølv er den frittstående fortsettelsen til Gullburet.

«...drivende god underholdning. Det hele er befriende usannsynlig og det er deilig å lese om maktglade kvinner som bruker alle triksene i boka, og litt kvinnelist i tillegg, for å sikre seg makt og penger.» Marit Egaas, Stavanger Aftenblad

«Feministisk røverroman om makt, hat og hevn.» Marit Egaas, Stavanger Aftenblad

«Den svenske krimdronningen Camilla Läckberg leverer nok en gang en spenningsroman i kjent stil, med høyt tempo, mange løse tråder og ikke minst sterke kvinneskikkelser.» Gøril Pedersen-Engesvik, Trønder-Avisa

Medlemsvurdering:
Spennende bok. Leste den i en jafs. Leste Gullburet først og det er nok lurt. Kan sitte igjen som et spørsmålstegn hvis en bare leser denne boken. Men, det må da komme en oppfølger??

Gunn Josephina Hovland

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788205521179
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Vingar av silver
Serie
Faye 2

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Anmeldelser

«… drivende god underholdning. Det hele er befriende usannsynlig og det er deilig å lese om maktglade kvinner som bruker alle triksene i boka, og litt kvinnelist i tillegg, for å sikre seg makt og penger.»

Marit Egaas, Stavanger Aftenblad

Medlemmers vurdering

A
A. Takvam – 19.10.2021

– Dette er den dårligste boken jeg har lest på lenge! Utrolig skuffende av Camilla Lackberg!!! Tror ikke at det blir flere bok kjøp fra denne forfatteren!

G
Gunn Josephina Hovland – 30.09.2021

– Spennende bok. Leste den i en jafs. Leste Gullburet først og det er nok lurt. Kan sitte igjen som et spørsmålstegn hvis en bare leser denne boken. Men, det må da komme en oppfølger??

M
Marianne – 21.09.2021

– Leste gullburet og det var en suveren oppfølger. Camilla Er en soleklar forfatterfavoritt!

E
Eli – 09.07.2021

– Helt utrolig dårlig bok. Styr unna!

L
Løvås – 04.07.2021

– Spennende :-)

W
Wilde Fjeldbo – 03.07.2021

– Skuffende dårlig, helt uenig med anmelderen i Stavanger Aftenblad i at dette er "drivende god underholdning".

A
Anne Britt Heltmark – 29.06.2021

– Lite engasjerende

P
Perma – 30.05.2021

– At en forfatter som har levert så mye bra kan levere noe slik er helt utrolig. Men jeg er vel mest skuffet over meg selv som leste hele boka

T
Tore Bondø – 04.05.2021

– Utrolig skuffet Platt innhold Kjøper ikke flere bøker av henne

M
Mona – 08.01.2021

– Tror forfatteren har blitt såret av for mange menn. Ikke en eneste mann i den boka som er til å stole på!

T
Torhild – 05.12.2020

– Handlingen evner ikke å begeistre i det hele tatt. Tamt plott, og fullstendig blotter for driv i teksten. Flere ganger lurer jeg på hva boken egentlig dreier seg om; markedsføring av designklær og -vesker? Nå er siste bok kjøpt av denne forfatteren.

I
Inger – 01.11.2020

– Dette var ei overraskende dårlig bok. Klisjéfylt og med lite troverdige persontegninger.Unødvendige og på grensen til spekulative sexskildringer.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Vinger av sølv:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv