Meny

Vinger av sølv

; Kari Bolstad (Oversetter)

Serie: Faye 2

«… drivende god underholdning. Det hele er befriende usannsynlig og det er deilig å lese om maktglade kvinner som bruker alle triksene i boka, og litt kvinnelist i tillegg, for å sikre seg makt og penger.»

, Stavanger Aftenblad
Den frittstående fortsettelsen av Gullburet.

Faye hadde alt. En perfekt ektemann, en høyt elsket datter og en luksuriøs leilighet i den fineste delen av Stockholm. Så mistet hun alt. I løpet av noen korte måneder med dramatiske hendelser var alt borte - med unntak av ønsket om hevn. Les mer
Vår pris
172,-
Spar
57,-

Veil. pris: 229,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 172,-
Spar: 57,-

Veil. pris: 229,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Den frittstående fortsettelsen av Gullburet.

Faye hadde alt. En perfekt ektemann, en høyt elsket datter og en luksuriøs leilighet i den fineste delen av Stockholm. Så mistet hun alt. I løpet av noen korte måneder med dramatiske hendelser var alt borte - med unntak av ønsket om hevn.

Nå har Faye skilt seg fra ektemannen og etablert seg i et nytt land. Hun har bygget opp et eget firma, Revenge, og høster stor suksess. Men når Revenge skal lanseres i USA, dukker det plutselig opp en alvorlig trussel mot selskapet, og hun tvinges til å returnere til Stockholm der alt startet.


Ved hjelp av en gruppe betrodde kvinner tar hun opp kampen for å redde det som tilhører henne, seg selv - og dem hun elsker.

«... drivende god underholdning.»

Marit Egaas, Stavanger Aftenblad«Den svenske krimdronningen Camilla Läckberg leverer nok en gang en spenningsroman i kjent stil.»

Gøril Pedersen-Engesvik, Trønder-Avisa«Feministisk røverroman om makt, hat og hevn.»
Marit Egaas, Stavanger Aftenblad
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 345
ISBN: 9788205547063
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Vingar av silver
Format: 21 x 13 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger