Min side Kundeservice Bli medlem

Bake kake søte

en Svend Foyn-roman

Bli din egen supermat-ekspert med den mest omfattende supermatboken hittil!
Visste du at supermat er den raskeste og enkleste veien til et sunt kosthold? Med supermat som en del av kostholdet kan du oppleve større overskudd, få ny energi og bedre helse. Les mer

149,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Bli din egen supermat-ekspert med den mest omfattende supermatboken hittil!
Visste du at supermat er den raskeste og enkleste veien til et sunt kosthold? Med supermat som en del av kostholdet kan du oppleve større overskudd, få ny energi og bedre helse. Nordens mest erfarne ekspert på supermat viser deg hvordan du enkelt kan spise deg friskere!

Boken gir deg innføring i over 70 typer supermat sammen med detaljerte beskrivelser på hva virkestoffene gjør for kroppen din. 120 inspirerende oppskrifter viser hvordan du lett kan inkludere supermat i kostholdet til hele familien..

Supermat er mat fra hele verden som inneholder store mengder naturlige virkestoffer og ren, høykonsentrert næring. Supermat gjør det enkelt for deg å spise sunt. Kroppen renses, huden får frisk glød, den biologiske alderen din reduseres og maten gir deg ny energi og vitalitet. Økologi, bærekraftig utvikling og rettferdig produksjon er også viktige elementer i dette kostholdet.
.
Boken «Supermat» gir deg sjansen til å ta tilbake eierskapet over helsen din, og påvirke kroppen positivt gjennom det du spiser..Det har aldri vært viktigere å spise rent og næringsrikt . og denne boken gjør det enkelt å starte!

Detaljer

Forlag
Publicom
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
376
ISBN
9788283040074
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
Bake kake søte
Format
19 x 12 cm
Serie
Svend Foyn 11

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bake kake søte:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Heksen

Camilla Läckberg
Innbundet 
363,- 399,-
 

Dommen

Jørgen Jæger
Innbundet 
349,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv