Min side Kundeservice Bli medlem

Den tredje tvilling

Jeannie Ferrami er en begavet ung vitenskapskvinne som leder et forskningsprosjekt om aggresjonens genetiske sammensetning. Den dagen hun oppdager identiske genetiske mønstre hos to personer som ikke er født tvillinger, blir hun øyeblikkelig fjernet fra sin forskningsstilling. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Jeannie Ferrami er en begavet ung vitenskapskvinne som leder et forskningsprosjekt om aggresjonens genetiske sammensetning. Den dagen hun oppdager identiske genetiske mønstre hos to personer som ikke er født tvillinger, blir hun øyeblikkelig fjernet fra sin forskningsstilling.

Godt hjulpet av Steve, en ung, vellykket jusstudent som er mistenkt for en brutal voldtekt, begynner hun å nøste i noe som etterhvert bringer både henne og andre i livsfare. Det blir en katt-og-mus-lek hvor mektige krefter vil gjøre alt for å bevare hemmelighetene fra fortiden, og hvor Jeannie på sin side må ta i bruk høyst uortodokse metoder for å vinne kappløpet. Et kappløp hvor ikke bare inflytelsesrike personer, men også media og Pentagon ikke skyr noen midler for å motarbeide henne.

En skremmende sannsynlig, intenst nervepirrende - og underholdende - spenningsroman fra en av verdens mest leste forfattere. Den tar utgangspunkt i den moderne genteknologiens muligheter og bekrefter Folletts posisjon som en av verdens fremste forteller.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
556
ISBN
9788202325190
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2010
Originaltittel
The third twin
Format
19 x 12 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den tredje tvilling:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Aldri

Ken Follett
Paperback 
249,-
 

Skyldig

Sven Petter Næss
Innbundet 
100,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv