Min side Kundeservice Bli medlem

Døden i Capelulo

De mer enn 2250 sidene kan leses som en sammen-hengende odyssé, hvor antihelten jakter eller blir jaktet på. Som Øystein Rottem skrev i Norges litteraturhistorie: «I Martens-skikkelsen forenes fantasten, kameleonen og hverdagsmennesket i én og samme person og nettopp dette er forfatterens genistrek. Les mer

299,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

De mer enn 2250 sidene kan leses som en sammen-hengende odyssé, hvor antihelten jakter eller blir jaktet på. Som Øystein Rottem skrev i Norges litteraturhistorie: «I Martens-skikkelsen forenes fantasten, kameleonen og hverdagsmennesket i én og samme person og nettopp dette er forfatterens genistrek.» Morten Martens omkom under et bombeattentat for to år siden. Men under en tippekamp på norsk TV ser Kari at eks-mannen sitter på tribunen - lys levende! Hun drar til Storbritannia for å spore ham opp, men jakten vikler henne inn i terrorbalansens nådeløse spill. Den som nærmer seg Capelulo, kan vente seg bare én ting: Døden.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202485702
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Serie
Morten Martens 4

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

R
Reading Horse – 13.05.2009

– Da Morten Martens enke plutselig ser sin avdøde mann i levende live på TV, drar hun straks til England for å spore ham opp. Penger er selvsagt et sterkt motiv for å spore ham opp. Hun ser sitt snitt til å få det hun mener hun har krav på. Parets datter i Norge vet ikke noe om morens jakt på sin tidligere mann, før politiet kontakter henne. Boken utvikler seg til en spennende jakt på en mann som er en mester i å forsvinne, og etterhvert som Kari vikles mer og mer inn i et spill hun ikke selv kontrollerer lengre, sitter man på kanten av stolen og leser. Denne bokan kan fint leses uten at man har lest de tre forrige bøkene om Morten Martens.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Døden i Capelulo:

Se flere

Logg inn

Handlekurv