Min side Kundeservice Bli medlem

Døden i Capelulo

De mer enn 2250 sidene kan leses som en sammen-hengende odyssé, hvor antihelten jakter eller blir jaktet på. Som Øystein Rottem skrev i Norges litteraturhistorie: «I Martens-skikkelsen forenes fantasten, kameleonen og hverdagsmennesket i én og samme person og nettopp dette er forfatterens genistrek. Les mer

199,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

De mer enn 2250 sidene kan leses som en sammen-hengende odyssé, hvor antihelten jakter eller blir jaktet på. Som Øystein Rottem skrev i Norges litteraturhistorie: «I Martens-skikkelsen forenes fantasten, kameleonen og hverdagsmennesket i én og samme person og nettopp dette er forfatterens genistrek.»

Morten Martens omkom under et bombeattentat for to år siden. Men under en tippekamp på norsk TV ser Kari at eks-mannen sitter på tribunen - lys levende! Hun drar til Storbritannia for å spore ham opp, men jakten vikler henne inn i terrorbalansens nådeløse spill. Den som nærmer seg Capelulo, kan vente seg bare én ting: Døden.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
319
ISBN
9788202300852
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2009
Format
19 x 12 cm
Serie
Morten Martens 4
Morten Martens-krim 4

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Medlemmers vurdering

R
Reading Horse – 13.05.2009

– Da Morten Martens enke plutselig ser sin avdøde mann i levende live på TV, drar hun straks til England for å spore ham opp. Penger er selvsagt et sterkt motiv for å spore ham opp. Hun ser sitt snitt til å få det hun mener hun har krav på. Parets datter i Norge vet ikke noe om morens jakt på sin tidligere mann, før politiet kontakter henne. Boken utvikler seg til en spennende jakt på en mann som er en mester i å forsvinne, og etterhvert som Kari vikles mer og mer inn i et spill hun ikke selv kontrollerer lengre, sitter man på kanten av stolen og leser. Denne bokan kan fint leses uten at man har lest de tre forrige bøkene om Morten Martens.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Døden i Capelulo:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Rekyl

Fredrik Skagen
Paperback 
199,-
 

Galgen

Yrsa Sigurðardóttir
Paperback 
199,-

Natt

Bernard Minier
Innbundet 
363,- 399,-

Logg inn

Handlekurv