Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Bli medlem

En delikat sannhet

"John le Carré er i en alder av over 80 år tilbake med nok en spennendebok, fullt på høyde med sine mest kjente thrillere som Spionen som kom inn fra kulden og Den evige gartner."

Elise Weseth, Oppland Arbeiderblad

En topphemmelig kontraterroroperasjon med kodenavn «Wildlife» skal finne sted på Gibraltar. En britisk tjenestemann sendes dit, utsendt av en minister i Utenriksdepartementet for å være dennes ører og ører på stedet. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

En topphemmelig kontraterroroperasjon med kodenavn «Wildlife» skal finne sted på Gibraltar. En britisk tjenestemann sendes dit, utsendt av en minister i Utenriksdepartementet for å være dennes ører og ører på stedet. Oppdraget er av en så sensitiv karakter at ikke engang ministerens høyre hånd, Toby Bell, får vite om det. Operasjonen gjennomføres uten problemer. Eller gjør den det?

Tre år senere nyter Sir Christopher «Kit» Probyn, tidligere britisk diplomat, sin velfortjente pensjon. Plutselig står han ansikt til ansikt med et spøkelse fra fortiden, og han henvender seg desperat til Toby for råd. Snart kommer to menn fra ulike generasjoner på hvert sitt hold til å oppdage om «Wildlife» virkelig var den suksessen man fremstilte det som, eller om det var en tragedie som nådeløst skjultes av departementet de har viet sine liv til.

'Med En delikat sannhet, har le Carré på en måte kommet hjem. Og det er en fantastisk hjemkomst . . . romanen er den mest tilfredsstillende, subtile og overbevisende av hans siste bøker." The Times

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
314
ISBN
9788202409845
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
A delicate truth
Format
21 x 14 cm

Anmeldelser

"John le Carré er i en alder av over 80 år tilbake med nok en spennendebok, fullt på høyde med sine mest kjente thrillere som Spionen som kom inn fra kulden og Den evige gartner."

Elise Weseth, Oppland Arbeiderblad

"John le Carré sto tidlig fram som den overlegent beste forfatteren av spionromaner.""Selv om mannens penn kan kalles sober, besitter John le Carré så mye kunnskap at det er lett å la seg imponere."

Per-Magne Midjo, Trønder-Avisa

Medlemmers vurdering

A
Anne-Lynn – 24.08.2021

– Meget skuffende bok og kan derfor ikke anbefale den. Jeg har lest mange av hans bøker med denne var ikke bra.

Oppdag mer

Bøker som ligner på En delikat sannhet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Exit

Belinda Bauer
Innbundet 
363,- 399,-

Ormebitt

Arnt Olav Klippenberg
Innbundet 
345,- 379,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv