Gigantsalget er utvidet: inntil -70% på varer!
Min side Kundeservice Bli medlem

En hellig allianse

Makt og korrupsjon i de europeiske kongehus

Eva Katz føler at livet har gått i stå. Hun er 35 år, har akkurat mistet journalistjobben i en stor avis og bor alene i et falleferdig rekkehus. Kjæresten døde før de rakk å flytte sammen. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Makt og korrupsjon i de europeiske kongehus

Eva Katz føler at livet har gått i stå. Hun er 35 år, har akkurat mistet journalistjobben i en stor avis og bor alene i et falleferdig rekkehus. Kjæresten døde før de rakk å flytte sammen.
Eva trenger en ny start og får jobb i en barnehage. Men i møtet med en fem år gammel gutt snus livet hennes på hodet. Guttens mor er hoffdame for den danske kronprinsessen, og snart får Eva mistanke om at gutten har vært vitne til et mord. Gutten vil ikke si noe, så Eva følger det eneste sporet hun har; en barnslig tegning av et drap.
Langsomt går det opp for Eva at hun står overfor en forbrytelse som har forbindelse til det danske kongehuset og en to hundre år gammel allianse som består av mennesker som arbeider for å få gjeninnsatt monarker i hele Europa.
En hellig allianse er en bunnsolid og heseblesende thriller som handler om kampen mellom demokrati og monarki. Den tar leseren med bak den flotte fasaden på de europeiske kongehusene: En stor mektig familie, gift med hverandre på kryss og tvers, og som sammen kjemper for å bevare og utvide sine privilegier.
.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788205460041
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
En hellig alliance

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

A
Anett – 31.05.2018

– Superspennende radbrekking av europeiske kongehus. Herlig!

Oppdag mer

Bøker som ligner på En hellig allianse:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv