Meny
 

En himmel full av stjerner

roman

Alle vil bli kjendiser, men fortsatt finnes det for få tv-kanaler.

I Oslo løser en gruppe mennesker problemet ved å etablere sin egen hemmelige orden. Uten at resten av verden aner noe, inntar de rollene som kjendiser, journalister og beundrende publikum seg imellom. Les mer
Vår pris
332,-
Spar
47,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 332,-
Spar: 47,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

Alle vil bli kjendiser, men fortsatt finnes det for få tv-kanaler. En gruppe mennesker løser dette problemet ved å etablere sin egen hemmelige orden. I hemmelighet inntar de rollene som kjendiser, journalister og beundrende publikum seg imellom. De intervjuer hverandre og arrangerer talkshows som ikke kringkastes noe sted. Forbundet av lyssky stjerner blir stilt på en hard prøve når en journalist får nyss om virkeligheten, og storsamfunnet lokker med reell oppmerksomhet, store overskrifter og kanskje en stol i Først og Sist.UTDRAG

Kjendisjag
Unnskyld at jeg forstyrrer, sier mannen og holder fram kulepenn og en liten, innbundet bok, - men kan jeg få autografen?
Han legger tyngden på bakerste fot og synker ydmykt inn i seg selv. Hun tar imot.
- Klart det.
- Takk, sier autografjegeren og vokser til sin fulle høyde. Hun gir ham boka tilbake uten å lukke den. Han kaster et blikk på den oppslåtte siden. Navnetrekket er en bue og en strek.
Mannen hytter stolt og lykkelig med boka, som om han banker på en dør. Hun vinker pytt og adjø. Han driver baklengs inn i menneskestrømmen.
Ved nabobordet sitter en mor med datter i tiårsalderen. Mens moren gjør opp regningen, legger datteren en serviett på bordet foran kvinnen.
- Få autografen? spør jenta. Kvinnen smiler, og napper en penn opp av veska.
Idet de går, griper moren datteren om armen og bøyer seg ned.
- Få se! forlanger hun. - Jeg kan ikke se hva det står. Hvem var det?
- Hakke peiling, sier datteren. - Jeg trodde du visste det.

Knut Nærum
En himmel full av stjerner

Forlag: Cappelen
Innb. 180 sider

Fakta