Min side Kundeservice Bli medlem

Fri som fuglen

roman

Morten Martens er tilbake!

Morten Martens er hemmelig agent, falskmyntner og typograf. Plutselig forsvinner hans datter i Italia. Hun har akkurat sett Juventus knuse Rosenborg på Stadio delle Alpi i Torino. Les mer

199,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Morten Martens er tilbake!

Morten Martens er hemmelig agent, falskmyntner og typograf. Plutselig forsvinner hans datter i Italia. Hun har akkurat sett Juventus knuse Rosenborg på Stadio delle Alpi i Torino. Martens drar til Torino for å finne henne. På tribunen befinner også Adresseavisens utsendte reporter William Schrøder seg. I Italia virvles de inn i et spenningskomplott av høyt merke.

Det blir en heseblesende jakt gjennom Toscana - en jakt på tapte muligheter, kjærligheten mellom far og datter, en pose diamanter, forbudte jaktfalker og førstesideoppslag

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
333
ISBN
9788202306007
Utgave
4. utg.
Utgivelsesår
2009
Format
19 x 12 cm
Serie
Morten Martens 8
Morten Martens-krim 8

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

L
Leser litt krim. – 06.08.2008

– Juventus - Rosenborg BK. Mange trøndere har tatt turen til Torino også Anita Larsen. Men hun forsvinner og politiet har ikke mange spor. Hennes far tar turen fra London for å lete etter henne, selv om de har hatt et ganske kjølig forhold de siste årene. Det er også få spor for faren å gå etter, men han innleder raskt et samarbeid med en av adressas journalister. Journalisten har også en sak han arbeider med, og det blir flere historier som leseren får ta del i. Det er litt spennende hele tiden, men det blir aldri noe spesielt. Litt for lite action for min smak, selv om det var et pluss at RBK er med i historien.

E
EO – 29.03.2005

– Som de andre Fredrik Skagen bøkene jeg har lest, så er spenningen på topp også i denne boka. Det er utrolig hva en norsk journalist som William Schröder klarer å spinne opp. Boken inneholder tre spenningsmomenter, forsvinningen til Anita Larsen, ulovlig fuglehandel og en jakt på diamanter. Schröder undres om det er noen sammenheng mellom fuglehandelen og Anitas forsvinning. Og er faren til Anita der ene og alene for å finne datteren, eller ligger det noe mer bak? Dette er ikke den typiske spenningsromanen, men den er drivende god. Jeg ble i alle fall lenket til boken og kunne nesten ikke komme meg raskt nok over til neste side. Spenningen holdes på et høyt nivå frem til siste side. Nok en fulltreffer fra Skagen.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fri som fuglen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Graven

Monika N. Yndestad
Paperback 
199,-
 

Logg inn

Handlekurv