Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Hvite løgner

Ny bok av Riverton-nominerte Asbjørn Jaklin!
Et lik blir funnet i havnebassenget utenfor den tidligere marinebasen Olavsvern i Tromsø. Mannen, en russisk statsborger, har i sine etterlatte papirer mobilnummeret til Alexander Winther. Les mer

169,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Ny bok av Riverton-nominerte Asbjørn Jaklin!
Et lik blir funnet i havnebassenget utenfor den tidligere marinebasen Olavsvern i Tromsø. Mannen, en russisk statsborger, har i sine etterlatte papirer mobilnummeret til Alexander Winther.
Mot slutten av andre verdenskrig sniker en mann kalt Jurij seg over den tyske frontlinjen i Finnmark og glir umerkelig inn blant sivile som tvangsevakueres sørover. Jurij slår seg ned i Nord-Norge med kona Nina, og sammen får de en sønn. Parets oppdrag er å infiltrere og spionere for Sovjetunionen.
Journalist i Nordlys, og tidligere spesialsoldat, Alexander Winther finner en sammenheng mellom fortiden og det som skjer i nåtid. En oppdagelse som setter ham i livsfare.
Asbjørn Jaklin er tromsøværing, journalist i Nordlys, historiker og krimforfatter. Han debuterte i krimsjangeren i 2012 med «Svart frost» og ble nominert til Rivertonprisen for sin andre krimroman, «Rød sone».

Detaljer

Forlag
Vigmostad Bjørke
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788241915383
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Serie
Alexander Winther 3

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hvite løgner:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv