Ildmannen

"Torkil Damhaug leverer sterkt også i denne bokhøsten. Thrilleren omildmannen har partier så intense at nakkehårene lett reiser seg."

Monika Nordland Yndestad, Bergensavisen

Stallen på Stornes gård antennes, nærmere tretti hester brenner inne. I ukene som følger går også meneskeliv tapt under flere voldsomme branner i nærheten. Alle stedene som rammes er knyttet til brannstifterens bitre oppvekst. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Stallen på Stornes gård antennes, nærmere tretti hester brenner inne. I ukene som følger går også meneskeliv tapt under flere voldsomme branner i nærheten. Alle stedene som rammes er knyttet til brannstifterens bitre oppvekst. Samtidig treffer attenåringen Karsten klassevenninnen Jasmeen i hemmelighet. Men de klarer ikke å hindre at hennes norsk-pakistanske familie oppdager dem.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
493
ISBN
9788202389703
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012
Originaltittel
Ildmannen
Format
21 x 13 cm
Nr
8201196
Priser
Rivertonprisen 2011
Serie
Kaliber

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

"Torkil Damhaug leverer sterkt også i denne bokhøsten. Thrilleren omildmannen har partier så intense at nakkehårene lett reiser seg."

Monika Nordland Yndestad, Bergensavisen

"Torkil Damhaug benytter sinpsykologiske verktøykasse aktivt, og bruker både drømmer, fortrengte minner og andre godsaker aktivt til å bygge spenning i historien. For spennende er det, med en effektiv og overraskende vri helt mot slutten."

Sindre Hovdenakk, VG

" Ildmannen blir en het kandidat når årets krim skal kåres. Demonstrerer sitt format som krimforfatter. (...) en helstøpt roman, antakelig Damhaugs beste til nå."

Torbjørn Ekelund, Dagbladet

"Det slo meg i alle fall tidlig i Torkil Damhaugs høykompetente og sterkt avhengighetsskapende thriller hvor velgjørende det var å fordype seg i en fortelling der politiet og andre mulige forvaltere av lov og orden er skjøvet ut i periferien (...)Damhaug setter kreftenes frie spill i menneskesinnet i førersetet, og det gjør han på en måte som både vekker ubehag og baner veien for verdifull innsikt."

Pål Gerhard Olsen, Aftenposten

"Det hele er elegant, ja, medrivende gjort."

Steinar Sivertsen, Stavanger Aftenblad

"Svarer Ildmannen til forventningene? Ja. Er den enda bedreenn forgjengerne? Ja, ved Freud, Jung og Lacan, dettror jeg jaggu den er.(...) Det skal være en usedvanlig skarpavslutning pa bokhosten om ikke Ildmannen ender opp som årets beste norske kriminalroman."

Ola A. Hegdal, Dagens Næringsliv

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ildmannen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Arr

Jørn Lier Horst
Paperback 
199,-
 

Dommen

Jørgen Jæger
Innbundet 
149,- 399,-
 

Kokain

Pascal Engman
Paperback 
160,- 229,-

Poppy

Kristine Getz
Innbundet 
199,- 379,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv