Min side Kundeservice Bli medlem

Landskap med kulehull

Et hittil ukjent maleri av Vincent van Gogh blir oppdaget i Polen. En nordmann improviserer sitt livs største kupp, rett for nesen på de internasjonale kunsthaukene. Han gjennomfører et farefylt dobbeltspill, en tour de force hvor døden puster ham i nakken. Les mer

399,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Et hittil ukjent maleri av Vincent van Gogh blir oppdaget i Polen. En nordmann improviserer sitt livs største kupp, rett for nesen på de internasjonale kunsthaukene. Han gjennomfører et farefylt dobbeltspill, en tour de force hvor døden puster ham i nakken. Men vanskeligst blir det nok å bløffe datteren... Hvem nordmannen er? Morten Martens, naturligvis.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202485726
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Serie
Morten Martens 6

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

R
Reading Horse – 13.05.2009

– Etter at Morten Martens delvis var skyld i at hans tidligere kone ble drept, gjør han nå en innsats for å ta seg av datteren sin, Anita. Anita er kunststudent og klarer å overtale sin far til å møte henne i Polen, hvor de raskt blir involvert i en spennende kamp om et ukjent Vincent Van Gogh-bilde. For datteren handler dette mye om hvorvidt hun kan stole på sin far eller ikke. Er han fortsatt en storsvindler, eller er han ærlig med henne. Det eneste som er sikkert er at de begge havner i farlige situasjoner, noe Martens nok er mer vant til enn datteren hans er, og som leser blir man fort revet med i handlingen her!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Landskap med kulehull:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv