Min side Kundeservice Bli medlem

Løgnenes konge

«Harts praktfulle debut er en usedvanlig dyptloddende og kompleks thriller ... Få lesere vil klare å motstå fristelsen til å sluke denne kraftprestasjonen i ett strekk - eller til å rope på mer John Hart.»

Publishers Weekly

John Harts prisbelønnede og kritikerroste debut er en kompleks og urovekkende thriller fra forfatterens hjemtrakter North Carolina. Som i Harts bestselgere Det siste barnet og Ved elven får leseren ikke bare en dose drivende spenning, men også et dypdykk i menneskesinnet og i skjøre familierelasjoner. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

John Harts prisbelønnede og kritikerroste debut er en kompleks og urovekkende thriller fra forfatterens hjemtrakter North Carolina. Som i Harts bestselgere Det siste barnet og Ved elven får leseren ikke bare en dose drivende spenning, men også et dypdykk i menneskesinnet og i skjøre familierelasjoner. Jackson Workman Pickens - Work, som alle kaller ham - har alltid levd i skyggen av sin far Ezra, en svært suksessfull forsvarsadvokat. Work er også advokat, men mer av plikt enn av lyst. Når Ezra forsvinner, nøler Work med å hjelpe politiet, for han frykter at sporene vil føre til søsteren Jean. Bare han og traumatiserte Jean vet hvor ond og manipulerende faren kunne være, og hvilken rolle han spilte i morens død. Men Works tilbakeholdenhet går ikke upåaktet hen, og da farens lik dukker opp et år senere, er han ikke bare offer i en familietragedie, han er også den hovedmistenkte i en mordsak. Work innleder en desperat jakt på sannheten og tvinges samtidig til å grave dypt i sin egen fortid.

Detaljer

Forlag
Font
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
475
ISBN
9788281691247
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Originaltittel
The king of lies
Format
19 x 12 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Harts praktfulle debut er en usedvanlig dyptloddende og kompleks thriller ... Få lesere vil klare å motstå fristelsen til å sluke denne kraftprestasjonen i ett strekk - eller til å rope på mer John Hart.»

Publishers Weekly

«Harts prosa er som å lese Raymond Chandler.»

Entertainment Weekly

«Spenningsdebutanten John Hart kan hamle opp med John Grisham og Stephen King.»

Politiken

«Et fantastisk nytt talent.»

Pat Conroy

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Løgnenes konge:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dalen

Bernard Minier
Paperback 
229,-
 

Byttet

Stefan Ahnhem
Innbundet 
409,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv