Min side Kundeservice Bli medlem

Mørketid

Handlingen i Mørketid er lagt dels til USA, dels til den irske kysten med et nedlagt fyr som åsted.. Dette er en forrykende, spennende og ikke så lite urovekkende thriller. Hovedperson og gjennomgangsfigur er den amerikanske politimannen Joe Lucchesi. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Handlingen i Mørketid er lagt dels til USA, dels til den irske kysten med et nedlagt fyr som åsted.. Dette er en forrykende, spennende og ikke så lite urovekkende thriller. Hovedperson og gjennomgangsfigur er den amerikanske politimannen Joe Lucchesi. Han tar et friår fra NYPD og drar med sin franskfødte kone og tenåringssønn til sørøstkysten av Irland - for å slappe av i en nedlagt fyrvokterbolig. Vel, egentlig er det vel Anna som tar med seg sine to menn for å redde familie og ekteskap. Men nisser fra Joes tidligere politiliv følger med på lasset over Atlanteren ... Alex Barclay (31) er den nye, kvinnelige kometen blant internasjonale krimforfattere. Ung, irsk, tidligere kvinnemagasinredaktør som debuterte med stor kraft sommeren 2005 med Mørketid som har gått rett inn på bestselgerlistene i flere land.

Detaljer

Forlag
Pegasus
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
351
ISBN
9788244200233
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2006
Originaltittel
Darkhouse
Format
14 x 21 cm
Serie
Joe Lucchesi 1
Pegasus spenning

Medlemmers vurdering

m
morta – 07.09.2009

– Dette er Alex Barclays debutroman, og i denne møter vi politimannen Joe Lucchesi. Etter en etterforskning som ikke gikk som planlagt trenger Joe å komme seg unna. Han og familien pakker sakene og flytter til Irland. her lever de i fred helt til noen forsvinner og det kan se ut som ikke alle i Joes tidligere liv vil la ham være i fred. Dette er en mørk roman som viser hvordan hele lokalbefolkningen vender seg mot nykommerene og Joe må sloss for å vinne tilbake det han har mistet både for seg selv og sønnen sin. Dette er en veldig bra thriller som holder spenningen hele boken gjennom, den har det meste familieproblemer, hevn og om å overvinne sine problemer. Så man kan håpe at man får høre mer til denne forfatteren i fremtiden.

H
H – 02.09.2006

– Alex Barclay er en forholdsvis ung forfatter, men allerede oser det rutine av hennes bøker. Denne boken har mottatt svært god kritikk, og det er definitivt ikke uten grunn. Boken handler om en amerikansk etterforsker som tar et hvileår langt fra mas, mord og mysterier. Han tar med seg familien sin og bosetter seg på et avsidesliggende sted i Irland. Her skal han få ro i sjelen og bli klar til å løse nye oppdrag. Plutselig blir den rolige hverdagen snudd på hodet. Sønnens nye kjæreste forsvinner, og etterforskeren trekkes inn i et nett der selv hans nærmeste familie ser ut til å skjule opplysninger... Forfatteren skriver i et forrykende tempo, leseren blir virkelig sugd inn i denne bokens spennende handling. Her foregår handlingen i høyt tempo, og man vil virkelig slite med å legge denne boken fra seg. Noen små "hull" finner man naturligvis, men dersom man liker hurtige thrillere er dette en bok man vil bli glad i! Anbefales!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mørketid:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Sekten

Michael Katz Krefeld
Innbundet 
390,- 429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv