Playground

Hvor langt man er villig til å gå for å redde sine barn? Løytnant Jasmin Pascal-Anderson gjør hva som helst. Les mer

332,-

379,- Spar: 47,-

Lyd-CD
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Denne gangen har Lars Kepler, alias ekteparet Ahndoril, skrevet en helt ny type fortelling. Denne gangen handler det ikke om Joonna Linna, men om en tøff, kvinnelig løytnant med fartstid fra Kosovo. Kepler har tatt med seg den hektiske spenningen som vi kjenner fra Joonna Linna-bøkene, og den uhyggemettede stemningen, og lagt handlingen til helt nytt og ukjent territorium.

DØDENS HAVNEBY
Under et oppdrag i Kosovo blir løytnant Jasmin Pascal-Anderson skutt, og hjertet hennes stanser i førti sekunder. Når hun kommer tilbake, snakker hun hele tiden om at døden begynner med en voldelig havneby der alle de døde skal sorteres og sendes videre - enten tilbake til livet eller til andre, ukjente steder. De som denne havnebyen er i ferd med å miste kontrollen over den organiserte kriminaliteten, og byen er et livsfarlig sted der man kan miste sjela og livet fortere enn man aner, i et ubetenksomt terningspill eller ved rå makt. Farligst i hele byen er Playground, en lekeplass der livet er innsatsen.

TILBAKE TIL LIVET
Når Jasmin våkner opp igjen, blir hun behandlet for krigspsykose. Hun forlater militæret og forsøker å leve et stille og rolig liv helt til noe fryktelig skjer: Hennes fem år gamle sønn havner i en bilulykke, og for å operere ham må legen stanse hjertet hans en kort stund. Jasmin kan ikke ta sjansen på å sende sønnen alene til dødens havneby. Hun vet at han ikke kommer til å klare å komme seg tilbake til livet på egen hånd, hvis havnebyen virkelig finnes. Hvordan kan hun sørge for at han klarer seg?

UHYRE SPENNENDE
Kepler har tidligere bevist at de kan holde leserne klistret til sidene - og det gjør de også i Playground. Jasmin kjemper en utrettelig kamp for å redde både sønnen og seg selv tilbake til livet. Hun opplever svik og uventede allianser, og leserne holder pusten gjennom de siste sidene. Trenger du noe å fordrive de mørke vinterkveldene med, passer Playground perfekt!

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202493714
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Playground
Format
14 x 14 cm
Nr
8079625

Bla i boka

Om forfatterne

Lars Kepler er en litt eldre, skjeggete, og menneskesky krimforfatter. Det er slik de selv beskriver ham, ekteparet Ahndoril som står bak pseudonymet. Alexander Ahndoril (f.1967) og Alexandra Coelho Ahndoril (f.1966) var begge etablerte forfattere da de bestemte seg for å skrive en krimroman sammen. Navnet Lars Kepler var inspirert av den avdøde krimforfatteren Stieg Larsson, og Kepler av den tyske vitenskapsmannen Johannes Kepler som levde på 1600-tallet.

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Playground:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

De tause

Yrsa Sigurðardóttir
Innbundet 
99,- 379,-
 

Kongen

Tom Egeland
Innbundet 
99,- 399,-
 

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
169,- 479,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv