Meny
Sikre tegn på din død - Torkil Damhaug

Sikre tegn på din død

Serie: Jennifer Plåterud 3

«La det like godt først som sist vere sagt, «Sikre tegn på din død» er ein ny, god psykologisk kriminalroman frå ein som kan handverket, og som har teke det som på (dårleg) norsk heiter research på alvor.»

, Fædrelandsvennen
En pasient forsvinner på Akershus universitetssykehus. Samme natt blir han funnet i et kott i kjelleren, med strupen skåret over. Da tidligere rettsmedisiner Jennifer Plåterud blir tilkalt for å undersøke liket, vet hun ingenting om hvor tett involvert hun selv er i drapet. Les mer
Vår pris
199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

En pasient forsvinner på Akershus universitetssykehus. Samme natt blir han funnet i et kott i kjelleren, med strupen skåret over. Da tidligere rettsmedisiner Jennifer Plåterud blir tilkalt for å undersøke liket, vet hun ingenting om hvor tett involvert hun selv er i drapet. I det ubarmhjertige sommerlyset blir hun tvunget til å se sammenhenger hun helst vil lukke øynene for.

"Avansert og helstøpt «gourmetkrim» fra Damhaug med internasjonalt sprikende plot, sydd sammen med kirurgisk presisjon."

Terningkast 5, May Grethe Lerum, VG

"det er bare å lene seg tilbake og følge den tvers igjennom intelligente intrigens buktninger"

Steinar Sivertsen, Stavanger Aftenblad

"La det like godt først som sist vere sagt, Sikre tegn på din død er ein ny, god psykologisk kriminalroman frå ein som kan handverket, og som har teke det som på (dårleg) norsk heiter research på alvor."

Bjarne Tveiten, Fædrelandsvennen

"Dermed har Damhaug fyrt av en adrenalinfremkallende startpistol, og det er bare å lene seg tilbake og følge den tvers igjennom intelligente intrigens buktninger i og rundt en rekke livsskjebner som i tillegg til mye annet levendegjør kompleksiteten i det nye multikulturelle Norge. (...) samlet sett en ganske så overlegen spenningsroman (...)"

Pål Gerhard Olsen, Aftenposten

"Innfløkt mordmosaikk som favner vidt i tid og rom."

Steinar Sivertsen, Stavanger Aftenblad

"Torkil Damhaug er en ambisiøs forfatter, han vil noe mer enn bare å fortelle en lesverdig historie."

Jan-Erik Østlie, Aktuell
ANMELDELSER:

Terningkast 5 VG

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 407
ISBN: 9788202433895
Utgave: 1. utg.
Format: 21 x 13 cm
Nr: 8201161
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«La det like godt først som sist vere sagt, «Sikre tegn på din død» er ein ny, god psykologisk kriminalroman frå ein som kan handverket, og som har teke det som på (dårleg) norsk heiter research på alvor.»

, Fædrelandsvennen

«Innfløkt mordmosaikk som favner vidt i tid og rom.»

, Stavanger Aftenblad

«... et godt alternativ for den som ønsker seg en litt annerledes krim.»

, Tidsskrift for den norske legeforening

«Dermed har Damhaug fyrt av en adrenalinfremkallende startpistol, og det er bare å lene seg tilbake og følge den tvers igjennom intelligente intrigens buktninger i og rundt en rekke livsskjebner som i tillegg til mye annet levendegjør kompleksiteten i det nye multikulturelle Norge.(...)Uansett er Sikre tegn på din død samlet sett en ganske så overlegen spenningsroman som får drahjelp av Marius Renbergs usedvanlig lekre og fantasistimulerende omslagsdesign.»

, Aftenposten

«Torkil Damhaug er en ambisiøs forfatter, han vil noe mer enn bare å fortelle en lesverdig historie.»

, Aktuell