Meny

Sivilisasjon Z

I 1533 forsvinner en spansk ekspedisjon på jakt etter Eldorado i Amasonas. Bare presten Fransico Salgado overlever. I en krypt på Munkholmen i Trondheim blir det funnet et manuskript som forteller om en by av "gull og underverker". Les mer
Vår pris
305,-
Spar
44,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Kommer til lager 20.08.19

Vår pris: 305,-
Spar: 44,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Kommer til lager 20.08.19

Om boka

I 1533 forsvinner en spansk ekspedisjon på jakt etter Eldorado i Amasonas. Bare presten Fransico Salgado overlever. I en krypt på Munkholmen i Trondheim blir det funnet et manuskript som forteller om en by av "gull og underverker". Arkeologen Nina Diurnes kastes ut i jakten på et mysterium som vil snu opp ned på vår fortelling om gud, skapelsen, edens hage og syndfloden.

Det lykkebringende og livsfarlige dopet OXI sprer seg med eksplosiv kraft fra Sør-Amerikas jungel. Elitesoldaten Angus Storm blir sendt alene inn i Amasonas for å finne kilden. Infisert med en dødelig parasitt og med en iskald morder i hælene flykter han gjennom jungelen. Han må advare verden mot en biologisk katastrofe som vil forvandle menneskeheten til levende døde og utslette sivilisasjonen. Kan Angus Storm forhindre at en 12.000 år gammel apokalyptisk historie gjentar seg?

Fakta