Se våre julesider for gaveideer!
Min side Kundeservice Bli medlem

Skandalen

En typisk engelsk skandale.
Sophie Whitehouse har et flott hus, to nydelige barn og en kjekk suksessfull ektemann. Men andre ord; det perfekte livet. Men alt endrer seg den natten James kommer hjem og innrømmer et sidesprang. Les mer

299,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

En typisk engelsk skandale.
Sophie Whitehouse har et flott hus, to nydelige barn og en kjekk suksessfull ektemann. Men andre ord; det perfekte livet. Men alt endrer seg den natten James kommer hjem og innrømmer et sidesprang. På et blunk blir Sophies verden snudd opp ned.

James' innrømmelse viser seg å kun være toppen av isfjellet. En stor skandale er på trappene. Ektemannen blir anklaget for en fryktelig hendelse og hele familien kommer i medias søkelys når saken kommer for retten. Kate er aktor som fører saken i retten, hun er overbevist om at James er skyldig og vil gjøre alt for å bevise det. Sophie er overbevist om ektemannens uskyld og kjemper desperat for å beskytte familien og holde dem sammen. Hun har holdt på hemmelighetene hans helt siden de møttes på universitetet. Hun sto ved hans side da og hun har tenkt å gjøre det nå. Sannheten viser seg å være mer sjokkerende enn noen kunne ha trodd. Er James skyldig i anklagene eller er han offer for et komplott?

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242180018
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Anatomy of a scandal

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Skandalen:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv