Syke Satan

krim

«Terningkast 6 i Bodøposten ved utgivelse av hardcover september 2018»

Skjebnereporter i Se og Hør, Samuel Galgebakk, reiser tilbake for å møte bygdas prest Einar Vogt - hans eneste venn fra studietiden på Menighetsfakultetet. På grunn av Galgebakkfamiliens mørke fortid som prester og bødler, tvinges Samuel til å avbryte teologistudiene. Les mer

149,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Skjebnereporter i Se og Hør, Samuel Galgebakk, reiser tilbake for å møte bygdas prest Einar Vogt - hans eneste venn fra studietiden på Menighetsfakultetet. På grunn av Galgebakkfamiliens mørke fortid som prester og bødler, tvinges Samuel til å avbryte teologistudiene.
En prest ber skjebnereporter Samuel Galgebakk om hjelp for å finne ut hvilke mørke krefter som er i ferd med å ødelegge bygda. På grunn av Galgebakkfamiliens mørke fortid som prester og bødler, har Se og Hør-reporteren nøkkelen til hemmelighetene.
Syke Satan er en mørk, men samtidig en humoristisk, ironisk og handlingsmettet krimfortelling lagt til bibelbeltet i Setesdal. For å få vennen tilbake til bygda, lokker Einar Vogt med en historie om Den glade enke som drev ektemannen inn i døden. Ganske snart viser det seg at presten trenger journalistens hjelp til å oppklare hvorfor bygdas muslimske lege blir slått i hjel av uforklarlige krefter. Samtidig som ordfører og lensmann gjør alt de kan for å stoppe Samuel Galgebakk som har evner langt utenom det vanlige.
Hans-Erik Dyvik Husby (f. 1972)
er kjent fra tiden han var frontfiguren «Hank von Helvete" i det norske hardrock- og punk-bandet Turboneger. Senere hadde han stor suksess som Jesus i musikalen Jesus Christ Superstar på Det Norske Teater, i rollen som Cornelis Vreeswijk i filmen om hans liv og som trollmannen i Mozarts Tryllefløyten. Han er også kjent fra TV-programmene Idol, Masterchef, Stjernekamp og Camp Kulinaris. Hans-Erik debuterte som forfatter av kokeboka "Helvetes god grillmat", etterfulgt av "Helvetes gode burgere". Nå går han solo som rockeren Hank von Hell.
Harald Gautneb (f. 1953)
har jobbet som journalist og redaktør i hele sitt yrkesaktive liv. De siste årene også som forfatter med ulike skriveoppdrag, og leverandør av gode ideer. Samarbeidet med Hans-Erik Dyvik Husby startet med kokebøkene "Helvetes god grillmat", etterfulgt av "Helvetes gode burgere". Harald Gautneb er også en av tre forfattere bak «Liket i Slottsparken». Gautneb er også aktuell med «Greske hemmelighet som forlenger livet».

Detaljer

Forlag
Prego Mobile
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
238
ISBN
9788293369240
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Syke Satan
Format
19 x 12 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Anmeldelser

«Terningkast 6 i Bodøposten ved utgivelse av hardcover september 2018»

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Syke Satan:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv