BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Bli medlem

Two for the Dough

Winner of the CWA Last Laugh Award Les mer

145,-
Paperback
Sendes innen 7 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Winner of the CWA Last Laugh Award

Medlemsvurdering:
"Two for the dough" er den andre boken om Stephanie Plum, og vel så spennende som den første. Her får vi gjennsyn med alle personene fra den forrige boken, bl.a. den kjekke Morelli, Stephanies perverse fetter Vinnie, og hennes gale bestemor. I det vi møter Stephanie på ny, er hun i full gang med jakten på Kenny Mancuso, løslatt fra kausjon, og 24 forsvunne likkister(!) Kenny er tilfeldigvis fetteren til Morelli, derfor ser vi ganske mye til ham, til glede for både leseren, og Stephanie ... Jakten på likkistene fører henne til diverse likvaker og begravelser, som ifølge med bestemor Mazur blir hylende morsomme. Alt i denne boken er nesten hylende morsomt, og jeg kan love at dette ikke er en bok man legger fra seg etter det første kapittelet!

Dolly D

Detaljer

Forlag
Penguin Books Ltd
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
Sider
336
ISBN
9780140255553
Utgivelsesår
1996
Format
18 x 11 cm

Om forfatteren

Janet Evanovich lives in New Hampshire. She has won many awards for the Stephanie Plum series, including the CWA John Creasey and the CWA Silver Dagger.

Medlemmers vurdering

D
Dolly D – 12.08.2009

– "Two for the dough" er den andre boken om Stephanie Plum, og vel så spennende som den første. Her får vi gjennsyn med alle personene fra den forrige boken, bl.a. den kjekke Morelli, Stephanies perverse fetter Vinnie, og hennes gale bestemor. I det vi møter Stephanie på ny, er hun i full gang med jakten på Kenny Mancuso, løslatt fra kausjon, og 24 forsvunne likkister(!) Kenny er tilfeldigvis fetteren til Morelli, derfor ser vi ganske mye til ham, til glede for både leseren, og Stephanie ... Jakten på likkistene fører henne til diverse likvaker og begravelser, som ifølge med bestemor Mazur blir hylende morsomme. Alt i denne boken er nesten hylende morsomt, og jeg kan love at dette ikke er en bok man legger fra seg etter det første kapittelet!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Two for the Dough:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dune

Frank Herbert
Innbundet 
464,-
 

Alt er OK

Ebba Schjølberg Eiring
Innbundet 
272,- 299,-
 

Ok boomer!

Nora Jungeilges Heyerdahl
Innbundet 
272,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv