Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Bli medlem

Alle syndere blør

«Dette er ondskap du som leser føler på kroppen, en spenningsbok som stiller all annen aktuell krim i skyggen.»

Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

Titus Crown er den første svarte sheriffen i Charon County i Virginia. En søvnig småby i sørstatene uten mye kriminalitet. Men etter mange år i FBI, vet Titus godt at selv om hjembyen hans virker idyllisk, så lurer det mange hemmeligheter under de kaprifoldekkede engene. Les mer

399,-
Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Titus Crown er den første svarte sheriffen i Charon County i Virginia. En søvnig småby i sørstatene uten mye kriminalitet. Men etter mange år i FBI, vet Titus godt at selv om hjembyen hans virker idyllisk, så lurer det mange hemmeligheter under de kaprifoldekkede engene.

Et år etter at Titus tiltrådte blir en lærer drept på skolen av en tidligere elev. Eleven blir selv skutt ute på skoletrappen av betjentene til Titus. Eleven er svart, betjenten er hvit. Dette gjør ikke hverdagen enklere for Titus, spesielt når en radikal gruppe vil paradere for å feire byens sørstatshistorie.

Under etterforskningen av skoleskytingen avdekkes det forbindelser til forferdelige forbrytelser. En rekke forsvinninger ser også ut til å ha tilknytning til en sak som har dype, historiske spor i småbyens egne mørke fortid. Charon County er Titus sitt hjem og ligger hans hjerte nær når religion, tro og vold møtes, så er han nødt til å ta et voldsomt oppgjør.


«En av de mest muskuløse, særpregede og fengslende stemmene i amerikansk krimlitteratur ... Dypt rørende og minneverdig.»
Washington Post

«Det som skiller denne ut, som gir den både pondus og tekstur, er den feilfrie skildringen av småbylivet og de ubehagelige (og noen ganger voldelige) sammenkomstene mellom Charons svarte og hvite innbyggere
... For meg løftet stedets virkelighet og menneskene som bor der, historien opp og fikk den til å synge.»
Stephen King, New York Times

«Cosbys litterære ferdigheter er eksepsjonelle. Karakterene hans føles så ekte, dialogen er perfekt, og historien ... er så moralsk kompleks at den krever leserens fulle oppmerksomhet. Dette er en kriminalroman å nyte og gruble over.»
Booklist, stjerneanmeldelse

Detaljer

Forlag
Forlaget Press
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
357
ISBN
9788232806058
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
All the sinners bleed
Format
21 x 15 cm
Nr
8223475

Anmeldelser

«Dette er ondskap du som leser føler på kroppen, en spenningsbok som stiller all annen aktuell krim i skyggen.»

Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

«Alle syndere blør er en medrivende, spennende og på grotesk vis underholdende krimhistorie.»

Sindre Hovdenakk, VG

«En sjelden gang dukker det opp en krimroman som er større enn seg selv. Som ikke bare er opptatt av gåten og løsningen, som ikke tyr til de forterpede klisjeene, som ikke serverer oss etterforskere og miljøer vi kjenner allerede før første møte. En sjelden gang dukker det opp en krimroman som skaper ny nysgjerrighet, nye spørsmål, kanskje til og med ny innsikt. En sjelden gang dukker det opp en krimroman som «Alle syndere blør»

Tarald Aano, Stavanger Aftenblad

«Alle syndere blør» leverer varene med bravur, både som krim og som utforskning av amerikanske smertepunkter før og nå.»

Leif Bull, Dagens Næringsliv

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Alle syndere blør:

Hitra

Samuel Bjørk
Innbundet 
99,- 399,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv