Meny
Jørn Lier Horst og Thomas Enger: Arr
Arr - Jørn Lier Horst

Arr

; Thomas Enger

Serie: Alexander Blix og Emma Ramm 4

« ... boken er skrevet effektivt og med fin flyt, og er i ordets beste forstand lettlest. »

, VG

Det populære radarparet til Horst og Enger står overfor en ny, vanskelig sak. Blix og Ramm må spore opp og stanse en rømt drapsmann. Blix fra innsiden av fengselsmurene, Ramm fra utsiden.

Les mer
Bestselger
Politi
Action
Spenning
Vår pris
375,-
Spar
54,-

Veil. pris: 429,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 375,-
Spar: 54,-

Veil. pris: 429,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Runhild Skjølaas, redaktør

Sommerspenning fra Horst og Enger

Det populære radarparet til Horst og Enger står overfor en ny, vanskelig sak. Blix og Ramm må spore opp og stanse en rømt drapsmann. Blix fra innsiden av fengselsmurene, Ramm fra utsiden.

Journalisten Emma Ramm er en av de svært få på besøkslisten til tidligere politietterforsker Alexander Blix. Han sitter bak lås og slå etter å ha drept mannen som myrdet datteren hans. I høysikkerhetsfengselet gjør de andre fangene sitt for at politimannens soning er ekstra ubehagelig, særlig én. Det går hardt for seg, men snart skal en fange på rømmen et helt annet sted tvinge Blix og hans fiende bak murene til å se at de kan ha noe til felles.

Emma Ramm tar saken
En drapsmann har rømt fra fengsel i Tyskland og sporene leder til Norge. Men hva i all verden skal en tysk fange på flukt i den lille skogsbygda Osen? Det setter Emma Ramm seg fore å finne ut av, og snart er både hun og Blix viklet inn i jakten på rømlingen. For det viser seg at nettopp Osen er hjembygda til Blix sin medfange, der han har familie og kjæreste. Det er dit han skal dra når han løslates om noen få dager.

Kappløp med tiden
Emma og Blix nøster i alt de kan finne av tråder og forbindelser for å forsøke å komme drapsmannen i forkjøpet. Han innelåst i en fengselscelle, og hun alene i ei campinghytte ved Osenvannet. De kommer på sporet av en gammel hendelse med et lokalt sangtalent som plutselig trakk seg fra rampelyset. Kan de klare å finne koblingene som kan løse saken før det skjer flere mord?

Spenning av internasjonal klasse
Bøkene om Alexander Blix og Emma Ramm er favoritter både blant lesere og kritikerne. Bøkene er utgitt i en rekke land, og bestselgeren Nullpunkt er nylig nominert til den engelske prisen Petrona Award, som går til beste skandinaviske krimroman gitt ut på engelsk.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Bonnier norsk forlag
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 398
ISBN: 9788252593129
Utgave: 1. utg.
Format: 21 x 14 cm
Nr: 8204233
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

Jørn Lier Horst (f. 1970) er kjent for de fleste. Etter en karriere som etterforskningsleder i politiet gjør han stor suksess som kriminalforfatter. Bøkene med den sindige og analytiske etterforskeren William Wisting i hovedrollen er blitt et fenomen både i Norge og utenlands. Horst bruker sin erfaring fra politiet, og Wisting-serien er Norges mest populære krimserie for tiden.

Thomas Enger (f. 1973) jobbet som journalist før brakdebuten med kriminalromanen Skinndød i 2010. Til sammen har det nå blitt fem bøker i serien om journalisten Henning Juul, en serie som hittil er solgt til hele 30 land!

Arr er den fjerde boka i den populære serien om etterforsker Alexander Blix og journalist Emma Ramm, som Horst og Enger skriver sammen.