Min side Kundeservice Bli medlem

Blod er tykkere enn vann

Fosterforeldrene Ernst og Helga Vadland blir funnet drept hjemme på gården på Jæren. Da politibetjent Tom Grayston og makkeren Dagny Stokka ankommer åstedet, viser det seg at et fosterbarn mangler. Hvem er fosterbarnet, og kan det kobles til drapene? I jakten på sannheten er ikke fosterbarnet den eneste som bærer på hemmeligheter. Les mer

181,-

199,- Spar: 18,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Fosterforeldrene Ernst og Helga Vadland blir funnet drept hjemme på gården på Jæren. Da politibetjent Tom Grayston og makkeren Dagny Stokka ankommer åstedet, viser det seg at et fosterbarn mangler. Hvem er fosterbarnet, og kan det kobles til drapene? I jakten på sannheten er ikke fosterbarnet den eneste som bærer på hemmeligheter. Blod er tykkere enn vann er den andre krimromanen i serien om politimannen Tom Grayston, etter krimdebuten Slakt i 2019.

Medlemsvurdering:
Tom Grayston er tilbake! Jeg har vært så heldig å få lese manuset til «Blod er tykkere enn vann» De som er samfunnsengasjerte og/eller rent krim entusiaster, har noe å glede seg til. Dette er en sjelden vare. Her har Espen Skjerven briljert med kunnskap og åpenhet, etablert inn i en krim fortelling av kvalitet. Fiksjonen blir mesterlig håndtert og berører flere tematikker som er brennende aktuelle i dagens samfunn. Barnevern, fosterhjem og hundehold/oppdrett, er noen stikkord. Balansen i denne boken er ikke mindre enn imponerende.

Anniken Oland Ouren

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Liv forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
389
ISBN
9788283303230
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
21 x 14 cm
Serie
Tom Grayston 2

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

M
Magne – 15.11.2022

– En spennende bok med et uvanlig innhold. Det er - som forfatteren skriver - ikke et tema som vanligvis skriftliggjøres. Spennende, kanskje litt spekulativt til tider, men jeg tror en del kan få mer kunnskap - i tillegg til spenning - ved å lese boka. Samtidig - det var MEGET fornuftig å ha med etterordet!!

A
Anniken Oland Ouren – 06.10.2021

– Tom Grayston er tilbake! Jeg har vært så heldig å få lese manuset til «Blod er tykkere enn vann» De som er samfunnsengasjerte og/eller rent krim entusiaster, har noe å glede seg til. Dette er en sjelden vare. Her har Espen Skjerven briljert med kunnskap og åpenhet, etablert inn i en krim fortelling av kvalitet. Fiksjonen blir mesterlig håndtert og berører flere tematikker som er brennende aktuelle i dagens samfunn. Barnevern, fosterhjem og hundehold/oppdrett, er noen stikkord. Balansen i denne boken er ikke mindre enn imponerende.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Blod er tykkere enn vann:

Arr

Jørn Lier Horst
Innbundet 
375,- 429,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Slakt

Espen Skjerven
Paperback 
179,-

Funnet

Harlan Coben
Innbundet 
384,- 439,-
 
Haiene
Ny!

Haiene

Øistein Borge
Innbundet 
384,- 439,-

Kokain

Pascal Engman
Innbundet 
349,- 399,-
Byttet
Ny!

Byttet

Stefan Ahnhem
Innbundet 
393,- 449,-
Skygger
Ny!

Skygger

Sara Strömberg
Innbundet 
349,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv