Min side Kundeservice Bli medlem

Den siste dagen

En morder går løs. Alle nabolag i alle byer rommer en verden av lidenskap, sorg og glede, kjærlighet og hat, nådeløse ambisjoner, resignasjon, ømhet og vold, svakhet og styrke. Følelser på avveier. På Forus-Gausel i Stavanger fører det til mord. Les mer

179,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

En morder går løs. Alle nabolag i alle byer rommer en verden av lidenskap, sorg og glede, kjærlighet og hat, nådeløse ambisjoner, resignasjon, ømhet og vold, svakhet og styrke. Følelser på avveier. På Forus-Gausel i Stavanger fører det til mord. Flere mord. Drapsmotivene kan være mange: Sex og sjalusi. Syk beskyttelsestrang, og like syk eiertrang. Ureint brennevin og steroider. Underslag. Dine, mine, våre, deres barn - eller ingen barn. Mobbing. Omsorg og overgrep. Inn- og utvandring. Juks og bedrag. Rusk og snusk. I en vrimmel av personer og innfløkte forhold forsøker etterforskeren Gunnar Holt og kolleger å finne morderen. Politifolkene er også folk og har sitt å stri med. Alt henger sammen med alt. Og ofrene blir flere. Hvem drepte dem?

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Strawberry Publishing
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788234703706
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Serie
Gunnar Holt 2
Gunnar Holt 2

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

G
Glad i bøker – 14.02.2010

– I boka "Den siste dagen" møter vi etterforsker Gunnar Holt og hans kollegaer. Først blir en person drept, men etterhvert dukker det opp flere drap. En morder er løs, og politiet jakter febrilsk. Det er vanskelig å finne svar. Vi møter en verden med metanol, steroider, vold og trusler. Jakten på moreren fører politeiet bakover i tid, og svaret er å hente her. Synes til tider at handlingen blir litt kaotisk og vanskelig å følge med på. Gunnar Holt har også sine egne saker å slite med. Alt i alt så er det en grei krimroman som holder på spenningen gjennom hele boka.

J
Jony – 11.05.2006

– Helles andre bok om den stavangerske politietterforsker Gunnar Holt er så lik den første. Også denne gang bruker Gunnar Holt instinkt, logikk og litt tilsynelatende formålsløs famling for å finne fram til en seriemorder som er løs i Stavanger. Igjen legger morderen igjen en signatur på drapsofferet, og nok en gang vases etterforskerens privatliv inn i handlingen på en lite troverdig måte. Det virker som om Helle foreløpig bare har hatt én idé, men har forsøkt å få to bøker ut av den. Hvis forfatter eller forlag hadde våget å kutte kraftigere i kjekkas-tonen, de litt påklistrete lokalutrykkene (til og med «rauaraddel» blir brukt), og i de partiene hvor både forfatter og etterforsker går på tomgang, kunne dette blitt en spennende utfordrer i divisjonen under Jo Nesbø og Karin Fossum.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den siste dagen:

Arr

Jørn Lier Horst
Innbundet 
199,- 429,-

Se flere

Logg inn

Handlekurv