Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Den som frykter ulven

"(...)en spenningsforfatter i toppsjiktet."

Turid Larsen, Arbeiderbladet

Errki har en underlig adferd som er betinget av indre stemmer. En dag blir gamle Halldis Horn funnet død på trappa til det lille småbruket, og Errki er sett på åstedet. Førstebetjent Konrad Sejer begynner å arbeide med saken, bare for dagen etter å bli avbrutt av noe annet. Les mer

139,-

399,- Spar: 260,-

Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Errki har en underlig adferd som er betinget av indre stemmer. En dag blir gamle Halldis Horn funnet død på trappa til det lille småbruket, og Errki er sett på åstedet. Førstebetjent Konrad Sejer begynner å arbeide med saken, bare for dagen etter å bli avbrutt av noe annet. En ung mann raner byens bank og truer med seg en kunde som gissel. Det skal vise seg å være en underlig sammenheng mellom de to sakene.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202307387
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2010
Priser
Bokhandlerprisen 1997
Serie
Konrad Sejer 3

Anmeldelser

"(...)en spenningsforfatter i toppsjiktet."

Turid Larsen, Arbeiderbladet

"(...)blinkskudd og fulltreffer og innertier."

Terje Stemland, Aftenposten

Medlemmers vurdering

k
krimfan – 25.10.2007

– Enda en spennende bok fra Karin Fossum. Vi følger Konrad Sejer i hans oppgave om å etterforske to saker i denne romanen. Halldis Horn blir funnet død, og alt tyder på at dette ikke er en naturlig død. Et par dager senere blir en bank ranet, og et gissel tatt. Den merkelige sammenhengen har med den underlige Errki å gjøre. Errki er ikke som alle andre, og mange frykter han. "Den som frykter ulven" er en meget god krimbok med Konrad Sejer i hovedrollen. Man kan ikke tenke seg hvordan denne saken blir oppklart. Man blir grepet av nysgjerrighet av denne boka. Denne kriminalromanen anbefales på det sterkeste. Jeg synes det er en utrolig spennende og bra bok. Boka passer for ungdommer og voksne.

C
Crazy – 05.10.2007

– "Den som frykter ulven" er en utrolig bra skrevet krimbok. Dette er en bok som jeg leste ut på en dag! Det er to kriminelle hendelser som skjer. En gammel dame med navn Halldis blir drept, og like etter ranes en bank og det blir tatt et gissel. Førstebetjent Konrad Seier får en rolle i begge disse sakene som på en merkelig måte knyttes sammen. Vi møter også ungene på guttehjemmet i bygda, som bidrar med sin del av historien. Dette er en bok jeg vil anbefale på det sterkeste til alle som er glad i god krim! Godt skrevet og godt lest.

I
Izzy – 01.09.2006

– Denne boka handler om Errki som vi også treffer i De gales hus. Han klarer å rømme fra psykriatiske. På samme tid blir en eldre dame myrdet og Errki får skylden. Ingen tror på ham unntatt psykologen hans. En liten stund etterpå blir banken i byen ranet. Ikke nok med det men raneren tar også ett gissel. Gisselet viser seg å være Errki. I begynnesen kommer ikke raneren, Morgan, og Errki så godt overens. Men etter en stund knyttes ett bånd mellom de to og Errki forteller om barndommen. Noe han ikke har delt med noen annen. Dette er en god og sjarmerende bok. Anbefales!

P
Pytagoras – 05.07.2006

– Mange kjenner kanskje denne boken fra filmlerretet, den ble filmatisert for noen år siden. To forskjellige saker blir etterforsker Konrad Seiers oppgave i denne romanen. Først blir en gammel dame funnet død, deretter blir en bank ranet og en kvinne tatt som gissel. Den merkelige sammenhengen har med den underlige Errki å gjøre, mannen som hører stemmer i hodet sitt. Denne boka er typisk Karin Fossum og typisk Seier krim. En av norges beste forfattere holder leseren på pinebenken til siste stund, på en måte som er beundringsverdig. Denne boken er nesten litt skummel! Hvis man er på utkikk etter en spennende bok og har gått glipp av denne er det bare å slå til; den er knakende god!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den som frykter ulven:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv