Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Den stille uke

kriminalroman

«Sven Petter Næss har utvilsomt lest sin Stieg Larsson. 'Den stille uke' har mange av de samme elementene som gjorde 'Menn som hater kvinner' til verdenssuksess.»

Jarle Natland, Stavanger Aftenblad

Kripos-etterforsker Harinder Singh vender motvillig tilbake til småbyen han vokste opp i for å bistå det lokale politiet med å oppklare en drapssak. Den halvt indiske Singh ble aldri helt godtatt i Elvestad, og møtet med hjemstedet får gamle konflikter til å vekkes til live. Les mer

199,-
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Kripos-etterforsker Harinder Singh vender motvillig tilbake til småbyen han vokste opp i for å bistå det lokale politiet med å oppklare en drapssak. Den halvt indiske Singh ble aldri helt godtatt i Elvestad, og møtet med hjemstedet får gamle konflikter til å vekkes til live. Mye er ved det samme i byen han forlot. Familien Davidsen eier fremdeles Elvestads hjørnestensbedrift og tilhører fortsatt byens maktelite. Men nå er Axel, fabrikkdirektørens sønn, drept. Tjue måneder tidligere forsvant dessuten en ung jente som vanket i samme gjeng som Axel sporløst. Når Singh begynner å nøste i trådene, viser det seg snart at mange har noe å skjule, og at langt fra alle forteller sannheten om hvor de var drapsnatten.

Med Den stille uke har Sven Petter Næss skrevet en kløktig, troverdig og underholdende politikrim.

Medlemsvurdering:
En sterk debut av Næss. Veldig rask å komme inn i karakterene og sterk handling, men man lurer på om det er noe mer bak det hele, og det er det, gang på gang.. Håper på en oppfølger!

Lars H

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
427
ISBN
9788203267338
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Format
21 x 13 cm
Nr
8213968
Serie
Harinder Singh 1

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Sven Petter Næss har utvilsomt lest sin Stieg Larsson. 'Den stille uke' har mange av de samme elementene som gjorde 'Menn som hater kvinner' til verdenssuksess.»

Jarle Natland, Stavanger Aftenblad

«Næss har komponert et spennende krimplot med tråder som han holder godt tak igjennom boken. Handlingen byr på flere overraskelser og godt uttenkte vendepunkter. (...) Harinder og Rachels bakgrunn, og personligheter, inneholder dessuten flere spennende detaljer som kan holde krimleserne i ånde gjennom nye krimeventyr.»

Elin Brend Bjørhei, VG

Medlemmers vurdering

I
Ingunn Stangeby – 21.09.2021

– Den stille uk

I
Ingunn Stangeby – 21.09.2021

– Den stille uk

T
Toril Bjørseth – 27.07.2021

– Fin bli kjent- bok med en litt utradisjonell etterforsker. Boken tar overraskende vendinger, likevel ikke helt overbevisende.. Litt overdrevent? Samtidig gjør handlingen- og presentasjonen av etterforskeren- meg nyskjerrig: jeg ønsker å lese flere bøker i serien!

M
Monica Voll – 04.05.2021

– Denne boka skuffet ikke. Spenning fra første til siste side. Leser svært gjerne en oppfølger om kriminaletterforsker Harinder Singh.

E
Else – 11.04.2021

– Ikkje det heilt store.

J
JH – 28.05.2019

– Bra norsk krim, venter på neste bok

L
Lars H – 02.04.2019

– En sterk debut av Næss. Veldig rask å komme inn i karakterene og sterk handling, men man lurer på om det er noe mer bak det hele, og det er det, gang på gang.. Håper på en oppfølger!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den stille uke:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skyldig

Sven Petter Næss
Innbundet 
149,- 399,-
Hitra
Ny!

Hitra

Samuel Bjørk
Paperback 
199,-

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

Dommen

Jørgen Jæger
Innbundet 
149,- 399,-

2020

Gunnar Staalesen
Innbundet 
149,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv