Min side Kundeservice Bli medlem

Den tause moren

Den tause moren av Arnaldur Indridason er en gripende og hensynsløs roman om fortiden som kommer tilbake og hjemsøker oss. En sterk bok om synder, skyld og anger. Den tredje boka i Konrad-serien. For deg som liker: Håkan Nesser, Arne Dahl, Karin Fossum. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Den tause moren av Arnaldur Indridason er en gripende og hensynsløs roman om fortiden som kommer tilbake og hjemsøker oss. En sterk bok om synder, skyld og anger. Den tredje boka i Konrad-serien. For deg som liker: Håkan Nesser, Arne Dahl, Karin Fossum. En eldre kvinne blir funnet død i hjemmet sitt. På skrivebordet hennes ligger telefonnummeret til Konrad. Etterforskningen avslører at hun kontaktet Konrad rett før hun døde, for å få hjelpe til å finne barnet hun fødte femti år tidligere, et barn hun forlot like etter fødselen. Plaget av sorg fordi han ikke hjalp kvinnen, setter Konrad i gang sine egne undersøkelser for å finne ut hva som skjedde. Det tar ikke lang tid før han innser omfanget av tragedien han har havnet midt oppi.

Medlemsvurdering:
Jeg kjøper alt jeg kommer over av denne forfatteren. Har ikke lest en dårlig bok ennå av han. Denne anbefales varmt på lik linje med de andre. Med Konrad i hovedrollen går ting i et roligere tempo, men det gjør ingen ting.

Brith

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
317
ISBN
9788202722746
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Tregasteinn
Format
21 x 14 cm
Nr
8213933
Serie
En Konrád-krim 3

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Bla i boka

Medlemmers vurdering

B
Brith – 04.04.2023

– Jeg kjøper alt jeg kommer over av denne forfatteren. Har ikke lest en dårlig bok ennå av han. Denne anbefales varmt på lik linje med de andre. Med Konrad i hovedrollen går ting i et roligere tempo, men det gjør ingen ting.

I
Ingrid Yrvin – 29.06.2022

– Islandske Arnaldur Indriðason leverer igjen i toppklasse: En gripende og spennende historie - og med en uventet og overraskende slutt.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den tause moren:

Arr

Jørn Lier Horst
Innbundet 
375,- 429,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

De tause

Yrsa Sigurðardóttir
Innbundet 
332,- 379,-

Dukken

Yrsa Sigurðardóttir
Innbundet 
332,- 379,-
Offer
Ny!

Offer

Jørn Lier Horst
Innbundet 
349,- 399,-

Sekten

Camilla Läckberg
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Handlekurv