Min side Kundeservice Bli medlem

Den tause moren

En eldre kvinne blir funnet død i hjemmet sitt. På skrivebordet hennes ligger telefonnummeret til Konrad. Etterforskningen avslører at hun kontaktet Konrad rett før hun døde, for å få hjelpe til å finne barnet hun fødte femti år tidligere, et barn hun forlot like etter fødselen. Les mer

399,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

En eldre kvinne blir funnet død i hjemmet sitt. På skrivebordet hennes ligger telefonnummeret til Konrad. Etterforskningen avslører at hun kontaktet Konrad rett før hun døde, for å få hjelpe til å finne barnet hun fødte femti år tidligere, et barn hun forlot like etter fødselen. Plaget av sorg fordi han ikke hjalp kvinnen, setter Konrad i gang sine egne undersøkelser for å finne ut hva som skjedde med dette barnet. Det tar ikke lang tid før han innser omfanget av tragedien han har havnet midt opp i. Den tause moren er en gripende og hensynsløs roman om fortiden som kommer tilbake og hjemsøker oss. Den tredje boka i Konrad-serien er en sterk bok om synder, skyld og anger.

Medlemsvurdering:
Jeg kjøper alt jeg kommer over av denne forfatteren. Har ikke lest en dårlig bok ennå av han. Denne anbefales varmt på lik linje med de andre. Med Konrad i hovedrollen går ting i et roligere tempo, men det gjør ingen ting.

Brith

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202739720
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Tregasteinn
Serie
En Konrád-krim 3

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

B
Brith – 04.04.2023

– Jeg kjøper alt jeg kommer over av denne forfatteren. Har ikke lest en dårlig bok ennå av han. Denne anbefales varmt på lik linje med de andre. Med Konrad i hovedrollen går ting i et roligere tempo, men det gjør ingen ting.

I
Ingrid Yrvin – 29.06.2022

– Islandske Arnaldur Indriðason leverer igjen i toppklasse: En gripende og spennende historie - og med en uventet og overraskende slutt.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den tause moren:

Arr

Jørn Lier Horst
Innbundet 
199,- 429,-

Se flere

Logg inn

Handlekurv