Min side Kundeservice Bli medlem

Den ubehagelige sannheten

«Dette er smart, innsiktsfullt og med bråtevis av små detaljer og parallellhistorier som lar leseren sitte igjen utmattet, men svært fornøyd etter drøye 400 sider.»

Pål Andreassen, Moss Avis

Ben Truman er bare 24 år gammel da han "arver" politisjefjobben på hjemstedet av sin far. Da Ben oppdager liket av en fremtredende aktor fra Boston-distriktet i en lokal hytte, forandrer livet seg dramatisk. Les mer

249,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Ben Truman er bare 24 år gammel da han "arver" politisjefjobben på hjemstedet av sin far. Da Ben oppdager liket av en fremtredende aktor fra Boston-distriktet i en lokal hytte, forandrer livet seg dramatisk. Ben har aldri etterforsket noe mer alvorlig enn et og annet tilfelle av hærverk, og gjør en rekke nybegynnerfeil. Saken overtas av Bostonpolitiet, men Ben mener at siden drapet skjedde på hans hjemmebane, bør han være en del av etterforskningen. Bostonpolitiet tolererer ham så vidt, men spørsmålet er hvor lenge. Ben avdekker en hemmelig historie om mord og hevn som strekker seg tilbake tjue år. Det hele tar svært uventede og sjokkerende vendinger.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202481636
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Mission flats

Les utdrag

Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Dette er smart, innsiktsfullt og med bråtevis av små detaljer og parallellhistorier som lar leseren sitte igjen utmattet, men svært fornøyd etter drøye 400 sider.»

Pål Andreassen, Moss Avis

«Intelligent krim «Romanen treffer ikke bare i hodet, men i magen og hjertet. Landay har et utmerket blikk for detaljene som bringer frem dybden og livet i disse scenene, enten det er fra småbyens gater, fra storbyens nedslitte strøk eller i de ørsmå bevegelsene i en gryende forelskelse. Ikke minst er dialogen fortreffelig - spretten, uforutsigbar, troverdig og med høvelige doser undertekst.(...) Landay er en av de beste vi har lest av amerikansk krim de siste årene.»

Ola A. Hegdal, Dagens Næringsliv

«(...)en solid krimdebut.»

Ørjan Greiff Johnsen, Adresseavisen

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den ubehagelige sannheten:

Kongen
99,-

Kongen

Tom Egeland
Innbundet 
99,- 399,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv