Min side Kundeservice Bli medlem

Drepende drage, angrende hund

«Karin Fossum skriver strålende - igjen.» «...så velskrevet som bare Fossum kan...» «Ingen tradisjonell krim, dette, men så velskrevet at det er en nytelse...»

Jan Øyvind Helgesen, Nettavisen

Vi er to om det, sa hun. Uansett hvordan dette ender, så er vi to, kan du love det? At hun kommer til å dø om ikke så lenge? De så på hverandre og smilte. Det var jo bare en lek. Aksel er journalist i lokalavisa og er ifølge sjefen "god på tragedier". Les mer

399,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Vi er to om det, sa hun. Uansett hvordan dette ender, så er vi to, kan du love det? At hun kommer til å dø om ikke så lenge? De så på hverandre og smilte. Det var jo bare en lek. Aksel er journalist i lokalavisa og er ifølge sjefen "god på tragedier". Søsteren Ellinor har mistet jobben og søker virkelighetsflukt. Helt siden barndommen har skjebnen knyttet bror og søster tett sammen. På en av de store gårdene skjer et gassutslipp som tar livet av flere innleide arbeidere mens de sover. Det ser ut som en ulykke. I en enebolig nær ved ligger en 80 år gammel kvinne en dag med knust skalle ved foten av trappa. Noen har rotet rundt i boligen for å få det til å se ut som et ransoverfall. I "Drepende drage. Angrende hund" møter vi en ny og annerledes etterforsker: Eddie Feber. Han er en livsglad mann med åtte barn. Han er rask i vendingen, og kan kanskje virke rotete. Men han har strategier for å få den mørke sannheten ut i lyset.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202733001
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Drepende drage, angrende hund
Serie
En Feber-krim 1

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Karin Fossum skriver strålende - igjen.» «...så velskrevet som bare Fossum kan...» «Ingen tradisjonell krim, dette, men så velskrevet at det er en nytelse...»

Jan Øyvind Helgesen, Nettavisen

«... en krim som skiller seg ut fra det meste som skrives i denne sjangeren her hjemme.» «Slik får denne romanen en avsluttende snert som blir en effektfull avrunding på en saktegående og underfundig utpenslet studie i vrangvridde menneskesinn.»

Finn Stenstad, Tønsberg Blad

«... hun er fortsatt blant våre aller beste krimforfattere.» «... jeg slutter aldri å bli overrasket over hvor vakker litteraturen kan være når den virkelig er god.»

Jan-Erik Østlie, FriFagbevegelse.no

«Karin Fossum har nok en gang levert et stykke psykologisk drama, som holder henne på plass i krimlitteraturens førstedivisjon.»

Turid Larsen, Dagsavisen

«Fossum leverer et nytt, sterkt, psykologisk drama» «Tydeligere og mer overbevisende enn noen gang i årets roman.» «Karin Fossum har nok en gang levert et stykke psykologisk drama, som holder henne på plass i krimlitteraturens første-divisjon.» «...en urovekkende vibrasjon gjennom hele teksten.» «Drepende drage. Angrende hund viser nok en gang hvilken spesiell og engasjert forfatter Karin Fossum er. Alltid på «de svakes side», med overbevisende kraft og treffsikre ord.»

Turid Engheim, Dagsavisen og Rogalands Avis

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Drepende drage, angrende hund:

Hitra

Samuel Bjørk
Innbundet 
99,- 399,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv