Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Bli medlem

Drepende drage, angrende hund

roman

«... en krim som skiller seg ut fra det meste som skrives i denne sjangeren her hjemme.» «Slik får denne romanen en avsluttende snert som blir en effektfull avrunding på en saktegående og underfundig utpenslet studie i vrangvridde menneskesinn.»

Finn Stenstad, Tønsberg Blad

I Drepende drage Angrende hund av Karin Fossum møter vi en ny og annerledes etterforsker: Eddie Feber. Han er en livsglad mann med åtte barn. Han er rask i vendingen, og kan kanskje virke rotete. Men han har strategier for å få den mørke sannheten ut i lyset. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

I Drepende drage Angrende hund av Karin Fossum møter vi en ny og annerledes etterforsker: Eddie Feber. Han er en livsglad mann med åtte barn. Han er rask i vendingen, og kan kanskje virke rotete. Men han har strategier for å få den mørke sannheten ut i lyset. Boken er den første i en ny serie med fra Karin Fossum, med politimannen Eddie Feber i hovedrollen.

Vi er to om det, sa hun. Uansett hvordan dette ender, så er vi to, kan du love det? At hun kommer til å dø om ikke så lenge?

De så på hverandre og smilte. Det var jo bare en lek.

Aksel er journalist i lokalavisa og er ifølge sjefen "god på tragedier". Søsteren Ellinor har mistet jobben og søker virkelighetsflukt. Helt siden barndommen har skjebnen knyttet bror og søster tett sammen.

På en av de store gårdene skjer et gassutslipp som tar livet av flere innleide arbeidere mens de sover. Det ser ut som en ulykke.

I en enebolig nær ved ligger en 80 år gammel kvinne en dag med knust skalle ved foten av trappa. Noen har rotet rundt i boligen for å få det til å se ut som et ransoverfall.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
239
ISBN
9788202749095
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Drepende drage, angrende hund
Format
20 x 13 cm
Serie
En Feber-krim 1

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«... en krim som skiller seg ut fra det meste som skrives i denne sjangeren her hjemme.» «Slik får denne romanen en avsluttende snert som blir en effektfull avrunding på en saktegående og underfundig utpenslet studie i vrangvridde menneskesinn.»

Finn Stenstad, Tønsberg Blad

«Karin Fossum skriver strålende - igjen.» «...så velskrevet som bare Fossum kan...» «Ingen tradisjonell krim, dette, men så velskrevet at det er en nytelse...»

Jan Øyvind Helgesen, Nettavisen

«Med «Drepende drage. Angrende hund» har Karin Fossum igjen skrevet en tankevekkende bok om hva vi mennesker kan bli til, hva vi kan gjøre - på godt og vondt. Om livets mangfoldighet, om kjærlighet og hat, om å bli sett eller oversett. Jeg slutter aldri å bli forbløffet over at ei bok på bare litt over 200 sider kan romme et helt menneskeliv - og vel så det, jeg slutter aldri å bli overrasket over hvor vakker litteraturen kan være når den virkelig er god.»

JAN-ERIK ØSTLIE, FriFagbevegelse.no

«Fossum leverer et nytt, sterkt, psykologisk drama» «Tydeligere og mer overbevisende enn noen gang i årets roman.» «Karin Fossum har nok en gang levert et stykke psykologisk drama, som holder henne på plass i krimlitteraturens første-divisjon.» «...en urovekkende vibrasjon gjennom hele teksten.» «Drepende drage. Angrende hund viser nok en gang hvilken spesiell og engasjert forfatter Karin Fossum er. Alltid på «de svakes side», med overbevisende kraft og treffsikre ord.»

Turid Engheim, Dagsavisen og Rogalands Avis

«Karin Fossum har nok en gang levert et stykke psykologisk drama, som holder henne på plass i krimlitteraturens førstedivisjon.»

Turid Larsen, Dagsavisen

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Drepende drage, angrende hund:

Hitra

Samuel Bjørk
Innbundet 
99,- 399,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

De tre
Ny!

De tre

Valérie Perrin
Paperback 
249,-
 

Ulven

Samuel Bjørk
Paperback 
229,-
 

Arr

Jørn Lier Horst
Paperback 
179,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv