Min side Kundeservice Bli medlem

Du skal lide

Comet Forlags stjerneforfatter, Tanber Thyve, våkner opp - ør og omtåket - på et fremmed hotellrom. Det siste han husker er forlagsfesten på Farris Bad i Larvik. VG Nett forteller at en bombe er gått av under festen, og at politiet leter etter ham. Les mer

90,-

99,- Spar: 9,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Comet Forlags stjerneforfatter, Tanber Thyve, våkner opp - ør og omtåket - på et fremmed hotellrom. Det siste han husker er forlagsfesten på Farris Bad i Larvik. VG Nett forteller at en bombe er gått av under festen, og at politiet leter etter ham. På mobilen venter én ulest melding. Tre ord, som rommer både trusler, løfter og hat:

Du skal lide

I kjølvannet av eksplosjonen på spahotellet, dukker snart det første drapsofferet opp. Eddi Stubb og kollegene hans ved Larvik Politistasjon leter forgjeves etter den savnede forfatteren. Alt peker mot Tanber Thyve, men noen ganger må man se forbi det åpenbare for å finne løsningene. Lag for lag avdekkes, og da likene fra en tretten år gammel drapsetterforskning blir funnet, tar saken en helt ny vending. Historien og motivet bak ugjerningene, skjuler en grusom tragedie...

Medlemsvurdering:
Som Larviksjente, så syntes jeg selvfølgelig at det er ekstra stas med krim fra min egen hjemby. Frode holder godt på spenningen i alle sine bøker, og denne er intet unntak. Anbefales lett til alle som liker krim.

Sissel

Detaljer

Forlag
Liv forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
328
ISBN
9788293184935
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Format
22 x 16 cm
Serie
Eddi Stubb 3

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

S
Sissel – 14.01.2016

– Som Larviksjente, så syntes jeg selvfølgelig at det er ekstra stas med krim fra min egen hjemby. Frode holder godt på spenningen i alle sine bøker, og denne er intet unntak. Anbefales lett til alle som liker krim.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Du skal lide:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Isola

Katrine Engberg
Innbundet 
345,- 379,-
 

Enkene

Pascal Engman
Innbundet 
363,- 399,-
 

Kokong

Eystein Hanssen
Innbundet 
349,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv