Se våre julesider for gaveideer!
Min side Kundeservice Bli medlem

En venn av familien

Myron Bolitar er ganske fornøyd med tilværelsen da han blir spurt om å beskytte Brenda Slaughter. Hun er idrettsstjerne, og dessuten slående vakker. Brenda har mottatt merkelige telefonsamtaler, der en ukjent stemme ber henne ringe moren. Les mer

199,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Myron Bolitar er ganske fornøyd med tilværelsen da han blir spurt om å beskytte Brenda Slaughter. Hun er idrettsstjerne, og dessuten slående vakker. Brenda har mottatt merkelige telefonsamtaler, der en ukjent stemme ber henne ringe moren. Saken er bare at moren reiste sin vei for 20 år siden. Og nå er også faren hennes forsvunnet.

Selv om Myron aner trøbbel, takker han ja til jobben. Han fatter raskt en interesse for Brenda som går langt utover det rent sportslige. Men vanskelighetene oppstår når en temperamentsfull mafiafamilie viser seg å være involvert i saken, og andre er villige til å drepe for å bevare en hemmelighet.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
318
ISBN
9788202301446
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2009
Originaltittel
One false move
Format
19 x 12 cm
Serie
Myron Bolitar 5
Myron Bolitar 5

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Medlemmers vurdering

R
Rufsetufsa – 11.07.2010

– Brenda Slaughter er en ung og sexy basketballspiller, men livet har ikke alltid vært enkelt for henne. Moren hennes rømte da hun var liten og hun ble oppdratt av en streng far. Når faren også forsvinner på mystisk vis, blir hun beskyldt for forsvinningen, og hun trenger sårt Myrons hjelp. Sammen med hans gode kamerat Win lover han å beskytte henne. Men Myron vet ikke hvor farlig det er når han blander seg inn i mektige familier som gjør alt de kan for å bevare fortidens hemmeligheter. "En venn av familien" er den første boka jeg har lest med Myron Bolitar som hovedperson. Jeg må ærlig innrømme at jeg nå er litt skeptisk til Myron Bolitar-serien for det har så langt ikke imponert meg like mye som de andre bøkene jeg har lest av Harlan Coben. Kanskje det var på grunn av at det store temaet var sport og sport kan jeg rett og slett ikke fordra. Men det var ikke bare derfor jeg ikke likte boka noe særlig. Før fikk Coben meg alltid til å le og la meg rive med av spenningen, men her syntes jeg humoren var rett og slett corny. Coben kan skrive mye bedre!

Oppdag mer

Bøker som ligner på En venn av familien:

Arr

Jørn Lier Horst
Innbundet 
169,- 429,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Hjem

Harlan Coben
Paperback 
199,-

Natt

Bernard Minier
Paperback 
199,-

Dommen

Jørgen Jæger
Innbundet 
149,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv