Min side Kundeservice Bli medlem

Fasandreperne

I 1987 blir et ungt søskenpar brutalt drept i et sommerhus. Etterforskningen peker mot en gruppe kostskoleelever som kommer fra noen av Danmarks rikeste familier. I mangel av bevis henlegges saken. Men ni år etter melder en av de mistenkte seg og tilstår. Les mer

199,-
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

I 1987 blir et ungt søskenpar brutalt drept i et sommerhus. Etterforskningen peker mot en gruppe kostskoleelever som kommer fra noen av Danmarks rikeste familier. I mangel av bevis henlegges saken. Men ni år etter melder en av de mistenkte seg og tilstår.
Kriminalinspektør Carl Mørck, leder for politiets Avdeling Q for uløste saker, forstår derfor ikke hvorfor saksmappen en dag ligger på hans skrivebord. Mørck er overbevist om at den må ha havnet der ved en feiltakelse. Men når han og assistenten Assad begynner å grave litt, oppdager de at noe er veldig galt.
Saken skal vise seg å trekke linjer fra posedamen Kimmie til tre av landets mektigste menn. De tre leter desperat etter henne, fordi hun vet noe som kan knuse dem. Men Kimmie har sine egne planer for hvem som skal jakte hvem.

Fasandreperne er andre bok i serien om Avdeling Q.

Medlemsvurdering:
I boka Fasandreperne møter vi igjen avdeling Q med leder Carl Mørck og hans medhjelper Assad. De jobber med uoppklarte saker, men denne gangen får de ei mappe med en oppklart sak på pulten. I 1987 ble et søskenpar brutalt drept i sommerhuset sitt. En person har tilstått saken, men likevel er det noe som skurrer. En gjeng med kostskoleelever var involvert i saken, og disse er i dag innflytetelsesrike forretningsmenn. Dette utvikler seg til å bli et drama på liv og død. Det er en meget spennende og brutal virkelighet vi vikles inn i. Her er det spenning som får deg til å få gåsehud. Boka og komplottet er mesterlig skrevet.Anbefales.

Glad i bøker

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
414
ISBN
9788203392849
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Fasandræberne
Format
21 x 13 cm
Nr
8204411
Serie
Avdeling Q 2

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

A
Anett Bjørndal – 02.11.2016

– Evner å holde på spenning selv om man tidlig blir presentert "de skyldige". Behagelig at hovedpersonen ikke er for helteaktig.

g
game. – 09.04.2012

– Kjempespennende...Må bare ha den neste boka også :O)

G
Glad i bøker – 15.05.2010

– I boka Fasandreperne møter vi igjen avdeling Q med leder Carl Mørck og hans medhjelper Assad. De jobber med uoppklarte saker, men denne gangen får de ei mappe med en oppklart sak på pulten. I 1987 ble et søskenpar brutalt drept i sommerhuset sitt. En person har tilstått saken, men likevel er det noe som skurrer. En gjeng med kostskoleelever var involvert i saken, og disse er i dag innflytetelsesrike forretningsmenn. Dette utvikler seg til å bli et drama på liv og død. Det er en meget spennende og brutal virkelighet vi vikles inn i. Her er det spenning som får deg til å få gåsehud. Boka og komplottet er mesterlig skrevet.Anbefales.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fasandreperne:

Arr

Jørn Lier Horst
Innbundet 
199,- 429,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Øya

Ragnar Jónasson
Paperback 
199,-
 

Logg inn

Handlekurv