Handle for 499,- og få Nissegutt med på kjøpet!
Min side Kundeservice Bli medlem

Feil side av veien

Myron Bolitar er tilskuer på fasjonable Merion Golf Club under U.S. Open da han blir kontaktet vedrørende en ung gutts forsvinning. Gutten er sønn av den kjente golferen Linda Coldren. Han vokste opp i New Yorks beste gate, men ble sist observert i Philadelphias verste strøk. Les mer

199,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Myron Bolitar er tilskuer på fasjonable Merion Golf Club under U.S. Open da han blir kontaktet vedrørende en ung gutts forsvinning. Gutten er sønn av den kjente golferen Linda Coldren. Han vokste opp i New Yorks beste gate, men ble sist observert i Philadelphias verste strøk. Lindas ektemann, en aldrende golfproff, hevder seg overraskende i det prestisjetunge mesterskapet.

Idet Myron begynner å nøste opp trådene rundt guttens forsvinning, dukker flere mørke hemmeligheter fra fortiden opp. Og et fatalt øyeblikk i U.S. Open for 23 år siden avslører hvor dødelig dette spillet kan være.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
432
ISBN
9788202301453
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2009
Originaltittel
Back spin
Format
19 x 12 cm
Serie
Myron Bolitar 4
Myron Bolitar 4

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

G
Glad i bøker – 04.01.2010

– I boka "Feil side av veien" møter vi Myron Bolitar som er tilskuer av US Open. Han blir kontaktet vedrørende en ung gutts forsvinning. Den unge gutten er sønn av Jack og Linda Coldren som begge er gode golfspillere. Jack hadde mulighten til å vinne for 23 år siden, men noe skjedde. Han skal nå prøve å revansjere seg. Myron blir engasjert for å finne gutten. Har gutten forsvunnet av egen fri vilje eller er han blitt kidnappet? Det blir det store spørsmålet. Svaret på gåten ligger i fortiden. Dette er en spennende bok med et innslag av begjær om å vinne koste hva det koste vil. Boka holder på spenningen til siste slutt.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Feil side av veien:

Arr

Jørn Lier Horst
Innbundet 
169,- 429,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Hjem

Harlan Coben
Paperback 
199,-

Dommen

Jørgen Jæger
Innbundet 
149,- 399,-

Sekten

Camilla Läckberg
Innbundet 
169,- 429,-

2020

Gunnar Staalesen
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv