Meny
 
Forliset - 
      Frode Granhus

Forliset

Serie: Rino Carlsen 5

«Årets roman «Forliset» føyer seg pent inn i serien av tette og flotte krimromaner som er blitt nominert til både Brageprisen, Rivertonprisen og Bokhandlerprisen.»

, Hamar Arbeiderblad Terningkast 5
Lofotkrimmens mester!
De fleste holder seg innendørs i sprengkulda som har festet grepet om Lofoten, men det vakre lyset lokker en fotograf ut i isødet. På en av turene oppdager han en tønne som stikker opp av isen. Les mer
Vår pris
199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Lofotkrimmens mester!
De fleste holder seg innendørs i sprengkulda som har festet grepet om Lofoten, men det vakre lyset lokker en fotograf ut i isødet. På en av turene oppdager han en tønne som stikker opp av isen. En tønne med et makabert innhold.

Rino Carlsen får etter hvert mistanke om at tønnefunnet har sammenheng med et forlis som rystet det lille kystsamfunnet for flere år siden. Et forlis som krevde flere ofre.

På den isolerte institusjonen Tennholmen vokser spenningen for hver dag, og det kan virke som enkelte av beboerne vet mer om saken enn de vil innrømme.
« en psykologisk thriller hvor nerven langsomt bygger seg opp mot den intense avslutningen.» Elin Brend Bjørhei, VG
«Fortsatt i toppdivisjon.» Karin Skarby, Lofoten-tidende
[Terningkast 5] «En dag eller to med Rino Carlsen er en garanti for en kose-stund med mord og faenskap.» Harald Birkevold, Stavanger Aftenblad
[Terningkast 5] «Forliset føyer seg pent inn i serien av tette og fl otte krimro-maner som er blitt nominert til både Brageprisen, Riverton-prisen og Bokhandlerprisen.» Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad
Om forfatteren: Frode Granhus (f. 1965, d. 2017) debuterte med den kritikerroste krimromanen Hevneren i 2003. I 2010 kom Malstrømmen, som har fått strålende anmeldelser her hjemme og er solgt til ni land. Senere er det kommet ytter-ligere fire krimromaner fra Lofotkrimmens mester - to av dem er nominert til Bokhandlerprisen, én til Rivertonprisen og én til Brageprisen. Granhus jobbet i mange år som rådgiver i NAV og bodde på Leknes i Lofoten med samboeren og datteren deres. Han døde i september 2017. Manuset til Forsvinningen var under arbeid, og gis ut posthumt i samråd med pårørende.
ANMELDELSER:

Terningkast 5 Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad
Terningkast 5 Gerd Elin Brend Bjørhei, VG
Terningkast 5 Harald Birkevold, Stavanger Aftenblad

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Vigmostad Bjørke
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 313
ISBN: 9788241916632
Utgave: 1. utg.
Format: 20 x 13 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«Årets roman «Forliset» føyer seg pent inn i serien av tette og flotte krimromaner som er blitt nominert til både Brageprisen, Rivertonprisen og Bokhandlerprisen.»

, Hamar Arbeiderblad Terningkast 5

«En flott påskekrim for kysten eller fjellheimen for krimlesere som ønsker en god og atmosfærisk krim som gir mulighet til å bryne de små grå.»

, VG Terningkast 5

«En dag eller to med Rino Carlsen er en garanti for en kosestund med mord og faenskap.»

, Stavanger Aftenblad Terningkast 5