Se våre julesider for gaveideer!
Min side Kundeservice Bli medlem

Frossent gull

En mørk hemmelighet som strekker seg tilbake til andre verdenskrig.
På slutten av en veldig varm sommer blir liket av en mann funnet langt oppe i fjellene. Det viser seg at mannen ble skutt, og at kroppen har ligget gjemt under snøen i over 20 år. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

En mørk hemmelighet som strekker seg tilbake til andre verdenskrig.
På slutten av en veldig varm sommer blir liket av en mann funnet langt oppe i fjellene. Det viser seg at mannen ble skutt, og at kroppen har ligget gjemt under snøen i over 20 år. Olivia Rönning blir sendt for å etterforske saken. I helikopteret på vei til stedet der mannen ble funnet, blir de overrasket av et plutselig uvær, og helikopteret styrter.

Når Olivia våkner, er piloten hardt skadet og radioen ødelagt - hun har ingen mulighet til å kontakte noen. Olivia begynner å gå og finner en sesongstengt fiskecamp. Men det viser seg at hun ikke er alene på fjellet. Det er også andre som vil få rede på eller skjule sannheten om den døde mannen.

Når Tom Stilton får beskjed om at Olivia har store problemer, reiser han straks hjem fra Thailand for å hjelpe henne. Sammen avdekker de at den drepte mannen på fjellet er et offer for en hemmelighet med røtter tilbake til andre verdenskrig.

«Det er et forrykende tempo gjennom hele romanen, som vil glede alle som ønsker en spennende leseropplevelse.» Marit Egaas, Stavanger Aftenblad

Medlemsvurdering:
Lettlest og veldig spennende helt til siste slutt. Liker godt karakterene i bøkene

Anne

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788205543713
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Fruset guld
Serie
Olivia Rönning og Tom Stilton 6

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

A
Anne – 17.10.2023

– Lettlest og veldig spennende helt til siste slutt. Liker godt karakterene i bøkene

H
Hallgeir Hellan – 03.05.2023

– Det hjelper jo på at man har sett flere filmer/serier om Tom og Olivia tidligere, samt lest flere bøker. Uansett er dette en lettlest og velskrevet bok med bevart spenning helt til slutten.

E
Else – 29.06.2022

– Liker Olivia og Tom

E
Else Kaasa – 09.03.2021

– Bra, men ikke Bjørnlunds beste.

A
Ailin – 09.02.2021

– Elsker serien om Olivia Rönning og Tom Stilton. Selv om dette er bok 6 i serien så byr den fremdeles på god spenning og overraskende twister.

I
Inger Berit – 09.02.2021

– Spennende, umulig å legge ifra seg.

H
Hilde Røer Johnsrud, redaktør – 16.12.2020

– Rolf og Cilla Börjlind har lenge vært store i Sverige, og stadig flere norske lesere får øynene opp for dem. Det merkes at de er vant til å skrive for tv, for dette er spennende! I 'Frossent gull' blir det funnet en død mann i fjellet, like ved grensa til Norge. Det viser seg at saken har forgreininger helt tilbake til krigen. Perfekt spenning til mørke vinterkvelder, bare å la seg rive med!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Frossent gull:

Arr

Jørn Lier Horst
Innbundet 
375,- 429,-

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv