Min side Kundeservice Bli medlem

Glemt

"Begge de to første krimbøkene til Indridason ble sensasjonelt nok belønnet med Glassnøkkelen for beste nordiske krim. "Glemt" er fullt ut på høyde med dem både som krimmysterium og litterær perle.."

Stavanger Aftenblad

Glemt er den andre boka der vi møter den unge Erlendur Sveinsson. Boka gir dypere innsikt i hva som driver den eksentriske helten. Samtidig gir den leseren et unikt bilde av den tøffe livet på Island, med den kalde krigen som bakteppe. Les mer

199,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Glemt er den andre boka der vi møter den unge Erlendur Sveinsson. Boka gir dypere innsikt i hva som driver den eksentriske helten. Samtidig gir den leseren et unikt bilde av den tøffe livet på Island, med den kalde krigen som bakteppe.

1979. En ung kvinne kommer over et lik i et avsidesliggende tjern utenfor Reykjavik. Sporene leder den unge og nyskilte Erlendur Sveinsson til den amerikanske marinebasen i Keflavik. Men amerikanerne er lite samarbeidsvillige overfor det islandske politiet. Parallelt etterforsker Erlendur en gammel og uløst forsvinningssak som knyttes til marinebasen. Tjuefem år tidligere ble en jente sist sett på skoleveien som gikk forbi marineområdets brakkeområde Kamp Knox.

Arnaldur Indridason er Islands store krimforfatter, kjent langt utover landets grenser med bøker som Myren og Gravstille. Erlendur Sveinsson er hovedperson i de fleste av bøkene.

Medlemsvurdering:
Man gleder seg alltid til å lese bøkene til Arnaldur og gruser seg til de er ferdige. Jeg elsker denne lavmelte islendingen som ut stor dramatikk formidler krim på høyt nivå. Velskrevet, spennende og prosaisk. Anbefales på det sterkeste.

Ragga

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
314
ISBN
9788202564155
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Kamp Knox
Format
21 x 13 cm
Serie
Erlendur Sveinsson 14
Unge Erlendur 2
Kaliber

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

"Begge de to første krimbøkene til Indridason ble sensasjonelt nok belønnet med Glassnøkkelen for beste nordiske krim. "Glemt" er fullt ut på høyde med dem både som krimmysterium og litterær perle.."

Jarle Natland, Stavanger Aftenblad

"Holder grepet på sine lesere. For ikke å snakke om den uhyre spennende jakten på en morder. Den fenger virkelig."

Per- Magne Midjo, Trønder-Avisa

"GLEMT er den beste boka til Indridason siden hans to første krimbøker, som begge ble belønnet med Glassnøkkelen for beste nordiske krim."

Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

"Det var en sann fryd å lese denne boka. Som de andre krimbøkene den prisbelønte Arnaldur Indridason har skrevet, gir den så gode personskildringer at du synes du blir litt kjent med personene. Og når både steder på Island og typiske islandske navn er med, har du i timene du har lest boka nærmest vært på Sagaøya."

Runa Ugstad Andenes, Andøyposten

Medlemmers vurdering

R
Ragga – 07.10.2016

– Man gleder seg alltid til å lese bøkene til Arnaldur og gruser seg til de er ferdige. Jeg elsker denne lavmelte islendingen som ut stor dramatikk formidler krim på høyt nivå. Velskrevet, spennende og prosaisk. Anbefales på det sterkeste.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Glemt:

Arr

Jørn Lier Horst
Innbundet 
199,- 429,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Kokong

Eystein Hanssen
Innbundet 
199,- 399,-
 

De tause

Yrsa Sigurðardóttir
Innbundet 
179,- 379,-

Logg inn

Handlekurv